Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πολυτελές σπίτι αξίας 10 εκ. που αγόρασε στην Αθήνα [εικόνες & βίντεο]


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πολυτελές σπίτι αξίας 10 εκ. που αγόρασε στην Αθήνα [εικόνες & βίντεο]

Μετακομίζει σύσσωμη η οικογένεια στην Αθήνα. 

Ρεπορτάζ, θέλουν τον Greek Freak του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να μετακομίζει στην Αθήνα με σύσσωμη την οικογένειά του, η οποία σύντομα θα μεγαλώσει, καθώς ο άσος των γηπέδων μπάσκετ, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά.

Διαβάστε ακόμα: Στην Αντίπαρο για διακοπές ο Barack και η Michelle Obama [εικόνες]

Και είναι βέβαιο πως όλοι τους θα χωρέσουν με άνεση στο νέο ακίνητο που αγόρασε ο Γιάννης στην Αθήνα, αφού πρόκειται για ολόκληρη πολυκατοικία!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινό, αγόρασε μια μοντέρνα πολυκατοικία στο Ψυχικό, αξίας 10 εκ. ευρώ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης:

"Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό. Εδώ δεν θα μείνει μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, αλλά και τα αδέλφια και η μητέρα του. Ένα σπίτι που φτάνει σε αξία τα 10 εκ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ.".

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγοράσει και δύο βίλες στο Costa Navarino, ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις του και στην Αμερική. Δείτε το σχετικό βίντεο και τις εικόνες στη gallery: 

Πηγή: mag.sigmalive.com  
 

Tags Γιάννης Αντετοκούνμπο, Σπιτι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4473 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2984 s // Total time: 2.7457 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X