Κατερίνα Καραβάτου: "Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου να μείνω" [βίντεο]


Κατερίνα Καραβάτου: "Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου να μείνω" [βίντεο]

\"Έμεινα σε ξενοδοχείο, μου κόστισε αυτό, που δεν μπόρεσα να μπω μέσα\"

Στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου, η Κατερίνα Καραβάτου. 

Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, λίγο πριν το season finale του "My Style Rocks", το οποίο προβάλλει καθημερινά η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, συναντήθηκε με την Σίσσυ Χρηστίδου on air, και μεταξύ άλλων παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της Αρίωνας παρεμβαίνει τη στιγμή που παραχωρεί δηλώσεις on camera [βίντεο]

Η Κατερίνα Καραβάτου, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον χαμό της μητέρας της, τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει, αναφέροντας μάλιστα πως ακόμη δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη, ενώ την τελευταία φορά που βρέθηκε στην συμπρωτεούσα, προτίμησε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο.

Αρχικά είπε: "Όλα μου ήταν δύσκολα. Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Βέβαια, ο χαμός της μητέρας μου ήταν ένα γεγονός που δε μπορώ καν να περιγράψω. Είναι κάτι που, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω έρθει ακόμα σε συμφωνία. Όταν πηγαίνω κάπου ή συμβαίνει κάτι, λέω πως θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω, ή ότι έφτασα και είμαστε όλοι καλά, χωρίς να έχω την αίσθηση ότι η μητέρα μου δεν υπάρχει. Δεν έχω σβήσει από το κινητό μου τις γρήγορες κλήσεις των τηλεφώνων των γονιών μου και κάθε φορά που το ανοίγω για να πάρω τηλέφωνο τον Κρατερό, βλέπω "μανούλα", "μπαμπάκας", είναι σαν να είναι εκεί, δεν έχω μπορέσει να το ξεπεράσω”.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια, μέσα στη συγκίνηση: "Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη να μείνω. Την τελευταία φορά έμεινα σε ξενοδοχείο, μου κόστισε αυτό, που δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι τους. πρέπει να δω τι θα κάνω, να μπω στο σπίτι, να ξεσκαρτάρω πράγματα. Με έχει πιάσει μία τρομερή άρνηση. Έχω καταφέρει να είμαι πολύ καλύτερα μετά από έναν χρόνο που έχω περάσει πραγματικά δύσκολα. Έπεσαν πολλά στο κεφάλι μου μαζεμένα. Με απασχολεί όμως που δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου το πατρικό. Δύο φορές ξέχασα τα κλειδιά του πατρικού μου στην Αθήνα και το συνειδητοποίησα στον δρόμο". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κατερίνα καραβάτου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5656 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2706 s // Total time: 2.8362 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X