Angelina Jolie: Οι αναρτήσεις για το ναυάγιο στην Πύλο - "Αρρώστησα με αυτή την είδηση" [εικόνες]


Angelina Jolie: Οι αναρτήσεις για το ναυάγιο στην Πύλο - "Αρρώστησα με αυτή την είδηση" [εικόνες]

\"Ήξερα κάποιον που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του\" - Συγκλονισμένη παρακολουθεί τα γεγονότα στην Ελλάδα.

Δημόσια τοποθέτηση είδαμε να παίρνει η Angelina Jolie, το πρωί της Παρασκευής, 16 Ιουνίου, για το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, με τουλάχιστον 78 νεκρούς μετανάστες και εκατοντάδες αγνοούμενους.

Η χολιγουντιανή star, μέσα από την προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρακολουθώντας συγκλονισμένη τα τραγικά αυτά γεγονότα, ξέσπασε μέσα από τα stories της, τα οποία και φρόντισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της.

Συγκεκριμένα, η ίδια εκφράζοντας τις σκέψεις της, έγραψε τα εξής ακόλουθα: "Αρρώστησα με αυτή την είδηση. Κανένας δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός και έχουν ξεμείνει από επιλογές. Ήξερα κάποιον που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του, αφού παρέμεναν για ώρες στο νερό, κρατώντας τα κορμιά τους, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί. Ρώτησα γιατί να μπουν σε μια τόσο συνωστισμένη βάρκα αφού έδειχνε τόσο επικίνδυνη, και γιατί να το ρισκάρουν εξαρχής.Μου απάντησε πως ήταν για χρόνια σε εμπόλεμη ζώνη να βοηθάει ως γιατρός. Έπειτα αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του μακριά από τον πόλεμο σε μια συνοριακή χώρα όπου αντιμετώπισαν διακρίσεις. Δεν μπορούσαν να δουλέψουν, η κόρη του δεν μπορούσε να πάει σχολείο, η σύζυγος παρενοχλούνταν τακτικά και παρακαλούσε τον σύζυγό της να κανονίσει να μπουν σε βάρκα.Η βάρκα τα κατάφερε μέχρι τα μισά. Μου είπε πως δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει και όλοι ήταν τρομοκρατημένοι. Μετά τον χαμό της οικογένειάς του αφιέρωσε τη ζωή του να βοηθάει άλλους σαν γιατρός. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ούτε κακός πατέρας, Απλά δεν είχε επιλογές".  Δείτε τις εικόνες πιο κάτω: 

 

Tags Angelina Jolie, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2395 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2538 s // Total time: 2.4932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X