Βρεθήκαμε στο opening του beauty store "Bottega Verde" στο Nicosia Mall [εικόνες]


Βρεθήκαμε στο opening του beauty store "Bottega Verde" στο Nicosia Mall [εικόνες]

Ένα απογευματινό gathering με ιταλικό αέρα.   

Η Bottega Verde και ο όμιλος Notos Group Cyprus σε καλεί να γνωρίσεις τον κόσμο της Ιταλικής φυσικής περιποίησης. Ένα κόσμο όπου η δύναμη των βοτάνων και της ομορφιάς έρχεται να εμπλουτίσει τις μέρες μας με άρωμα, γοητεία και χάρη. 

Ταξιδεύοντας πίσω στο 1972, η Bottega Verde ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα βοτάνων που παρήγαγε και πουλούσε καλλυντικά με βάση τα φυσικά προϊόντα στην Pienza, ένα χαρακτηριστικό χωριό της Τοσκάνης στη Val d'Orcia. Το 1992, ένας επιχειρηματίας ονόματι Paolo Lavino (πατέρας του σημερινού CEO, Benedetto Lavino) αποκτά το κατάστημα και αποφασίζει να το αναπτύξει.  

Το αποτέλεσμα; Η Bottega Verde είναι πλέον ο μεγαλύτερος franchiser καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία, η διανομή των προιόντων της επεκτάθηκε σε περισσότερες από 26 χώρες, καθώς τον Νοέμβριο του 2022 ανακηρύχθηκε ως η "Καλύτερη Επωνυμία", μετά από έρευνα που προωθήθηκε από τη Largo Consumo και την Ipsos. 

Η σειρά Bottega Verde καλύπτει κάθε τομέα καλλυντικών: Μακιγιάζ, Αντηλιακή Περιποίηση, Μαλλιά, Πρόσωπο, Αρώματα, Σπίτι, Ανδρικά, Μπάνιο και Συμπληρώματα Διατροφής. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η φυσική σύνθεση των προϊόντων της, καθώς και η ιταλική της ταυτότητα.  

Είναι άμεσα υπεύθυνη για όλη την καλλυντική διαδικασία, από την καλλιέργεια και την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι τη διανομή του τελικού προϊόντος στα καταστήματα της. Συγκεκριμένα, οι εμβληματικές σειρές της διαμορφώνονται με τα καλύτερα ιταλικά ενεργά συστατικά που καλλιεργούνται στο δικό της κτήμα, στην Τοσκάνη. Αυτό δίνει την δύναμη στην εταιρεία να ελέγχει όλα τα βήματα της παραγωγής και να διαθέτει άριστης ποιότητας καλλυντικά στην αγορά, σε προσιτές τιμές.  

Επιπλέον, η Bottega Verde είναι μια μάρκα που εκτελεί δερμοκαλλυντική έρευνα στο εργαστήριο της. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της τεχνικής-επιστημονικής έρευνας, συνεργάζονται με ιταλικά πανεπιστήμια και άλλα αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το Πανεπιστήμιο της Σιένα, η Παβία και το Ανατολικό Πιεμόντε. Έχει υιοθετήσει ένα Μανιφέστο της Φύσης, στο οποίο εκφράζει την καλλυντική της φιλοσοφία και τις αρχές που καθοδηγούν κατά τη δημιουργία των συνθέσεων της: "Όχι στα περιττά χημικά, ναι στα φυσικά συστατικά, ναι στην έρευνα της φύσης και τη βιοποικιλότητα".  

Τέλος, τα καταστήματα της Bottega Verde παρέχουν μια εξατομικευμένη και αισθητηριακή εμπειρία. Σε αυτούς τους φυσικούς χώρους, ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει το προϊόν, να μυρίσει το άρωμά του, να νιώσει την υφή του και να λάβει εξατομικευμένες συμβουλές από τους συμβούλους ομορφιάς. 

Η φύση της Τοσκάνης βρίσκεται στην καρδιά του Bottega Verde. Σε περιμένουμε να γνωρίσεις και εσύ το μαγικό αυτό χώρο της φύσης και ομορφιάς. Δείτε στην πιο κάτω gallery στιγμιότυπα από το opening του καταστήματος στο Nicosia Mall με beauty insiders και εκπροσώπους των media που έδωσαν το παρών τους: 

Info: Καταστήματα: Mall of Cyprus |Nicosia Mall | My Mall (Λεμεσός), Facebook: https://www.facebook.com/bottegaverdecy, Instagram: https://www.instagram.com/bottegaverde_cy/  
 

Tags botegga verde, nicosia mall, κοσμικο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5689 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3041 s // Total time: 2.8730 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X