Κωστής Μαραβέγιας: "Είχαμε έναν "ανταγωνισμό" με τον Μουζουράκη"


Κωστής Μαραβέγιας: "Είχαμε έναν "ανταγωνισμό" με τον Μουζουράκη"

Αποκάλυψε τον λόγο.

Στον “ανταγωνισμό” που είχε με τον Πάνο Μουζουράκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας στην εφημερίδα Reallife και στη δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη.

Στην ερώτηση για το αν η αγάπη και η στοργή είναι σημαντικά στοιχεία στη ζωή του, ο καλλιτέχνης, απάντησε τα εξής: "Είναι σημαντικά αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός. Δε μπορείς να ζητάς και να ψάχνεις συνέχεια αγάπη και στοργή, πρέπει να τα δίνεις για να σου έρθουν. Καμιά φορά μόνο ζητάμε και είναι επιπολαιότητα. Να είσαι δοτικός και άσε το υπόλοιπο, θα έρθει. Και με τη μουσική το ίδιο είχε γίνει στην αρχή, είχα άγχος. Έκανε οντισιόν ο Σαββόπουλος και είχαμε έναν "ανταγωνισμό" με τον Μουζουράκη, επειδή θα έπαιρνε έναν. Τελικά μάς πήρε και τους δύο, κατ’ εξαίρεση".

Διαβάστε ακόμα: Κωστής Μαραβέγιας: Η τυχερή συγκυρία με την Τόνια Σωτηροπούλου και που στέκεται πάντα άτυχος [εικόνα]

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Όταν σταμάτησα να έχω το άγχος να βγω, να τραγουδήσω, να φανώ, άρχισαν όλα να έρχονται μόνα τους. Πρέπει να είσαι ήρεμος και κουλ στη ζωή σου. Αυτό που λένε καριέρα και αυτοσκοπός είναι μπούρδες, κάποιες φορές πετυχαίνει κατά τύχη και άλλες φορές είναι μόνο στρεσογόνο. Πρέπει να χαλαρώσουμε, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά και όλα θα έρθουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις".

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κωστης μαραβεγιας, πανος μουζουρακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3037 s (230 Queries.) // Parse time: 0.5534 s // Total time: 3.8571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X