Καλομοίρα: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα στο απόγειο της καριέρας της


Καλομοίρα: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα στο απόγειο της καριέρας της

\"Πήγα στο αεροδρόμιο, έστειλα ένα μήνυμα, τους είπα φεύγω και έκλεισα το κινητό μου\".

Πίσω στην Ελλάδα επέστρεψε το τελευταίο διάστημα, η Καλομοίρα, μιας και εκεί, ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 9 Ιουνίου στην “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιο λόγο πήρε την απόφαση όταν η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειό της, να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Αμερική, δημιουργώντας εκεί την οικογένειά της. 

Διαβάστε ακόμα: "Επεσε" θύμα σπείρας ο σύζυγος της Καλομοίρας - Του έκλεψαν αμάξι αξίας 130.000 ευρώ

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Μετά τη Eurovision τα άφησα όλα πίσω μου και πήγα στην Αμερική. Δεν ήταν ο Γιώργος αυτός που με προέτρεψε να το κάνω αυτό. Δε θα μου έλεγε ποτέ να αφήσω τη καριέρα μου. Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι θέλω να φύγω γιατί δεν είμαι καλά μέσα μου. Τον μπαμπά μου δεν τον νοιάζει ούτε η showbiz, ούτε τίποτα…Έφυγα στο πικ μου γιατί το ένστικτό μου, μου έλεγε ότι αν συνέχιζα εκείνη τη στιγμή να είμαι στη showbiz, θα έχανα τον εαυτό μου. Πήρα λοιπόν τον μπαμπά μου και μου λέει, “έλα”. Μετά πήρα τον Γιώργο και του λέω, “Φεύγω”, “Πότε;” με ρώτησε. Του είπα ότι φεύγω το επόμενο πρωί και μου απάντησε ότι θα έρθει μαζί μου. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρη, του είπα ναι. Πήγα στο αεροδρόμιο, έστειλα ένα μήνυμα στην ομάδα μου και τους είπα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας… Ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει… Ήμουν 22 χρονών, είχα πολλές φωνές γύρω μου και ξέρω ότι θα μπερδευόμουν. Όταν γύρισα, ήταν το καλύτερο πράγμα. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που ήξερα ότι με αγαπά κι εγώ εκείνον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Με τρελαίνουν οι πολλές φωνές γύρω μου".

Tags καλομοιρα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0082 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0374 s // Total time: 0.0456 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X