Γιώργος Γεωργίου – Έλενα Θεοδώρου: Τα στιγμιότυπα από το wedding party τους [εικόνες & βίντεο]


Γιώργος Γεωργίου – Έλενα Θεοδώρου: Τα στιγμιότυπα από το wedding party τους [εικόνες & βίντεο]

Η chic διακόσμηση, ο πρώτος χορός του ζευγαριού και ο cool χορός της νύφης με τον μπαμπά της.  

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο, 3 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Γεωργίου και η παρουσιάστρια Έλενα Θεοδώρου. 

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Θεοδώρου – Γιώργος Γεωργίου: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα αλλάματα του ζευγαριού [εικόνες]

Το ζευγάρι αφού αναχώρησε από την εκκλησία με αυτοκίνητο αντίκα κατευθύνθηκε σε ένα ονειρικό κτήμα στη Λεμεσό για το γαμήλιο dinner και πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου, την οποία ανέλαβε ο Ρόης Ηροδότου, γνωστός florist του νησιού μαγνήτισε τα βλέμματα τοποθετώντας λευκές ανθοσυνθέσεις στα τραπέζια σε χρυσά κηροπήγια ενώ η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε για τη διακόσμηση του χώρου κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις. Εντυπωσιακή ήταν και είσοδος στο κτήμα, έχοντας τοποθετηθεί χαλιά σε ιδιαίτερα prints δημιουργώντας ένα ethnic πέρασμα. 

Το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε μία δυναμική είσοδο στον χώρο του wedding party με καπνούς και τύμπανα ενώ για τον πρώτο τους χορό επέλεξαν το τραγούδι “Ερωτευμένος” του Νίκου Βέρτη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η νύφη έριξε την ανθοδέσμη προς τις single φίλες της και η τυχερή ήταν η αδερφή της, Κατερίνα. Ένα από τα πιο όμορφα highlights του πάρτι ήταν ο χορός της νιόπαντρης με τον μπαμπά της αφιερώνοντάς του το “Daddy Cool”.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και γνωστά πρόσωπα της κυπριακής showbiz όπως η Ιωάννα Λαμπροπούλου, ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο Μιχάλης Χρήστου και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας  στην εκπομπή Παντελής Παναγιώτου, Νικόλας Μουσικού και Αναστασία Δρακά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο με τα highlights της βραδιάς και τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags έλενα θεοδώρου, γιωργος γεωργιου, Γαμος, πάρτι, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6235 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2843 s // Total time: 2.9078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X