Βρεθήκαμε στη διάσκεψη τύπου για τα 50 χρόνια Άννα Βίσση στη δισκογραφία [εικόνες & βίντεο]


Βρεθήκαμε στη διάσκεψη τύπου για τα 50 χρόνια Άννα Βίσση στη δισκογραφία [εικόνες & βίντεο]

Όσα συνέβησαν σε μια ξεχωριστή συνάντηση μαζί με την Απόλυτη Ελληνίδα star.

Διάσκεψη τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με αφορμή την επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια καριέρας της στη δισκογραφία, παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης, 1 Ιουνίου, η Άννα Βίσση. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες της που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται στο πλευρό της, δεν παρέλειψε από τις επετειεακές συναυλίες της, να προσθέσει και την γενέτειρα της, την Λάρνακα, όπου εκεί στις 30 Σεπτεμβρίου, θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία μαζί με τους χιλιάδες θαυμαστές της, που πρόκειται να βρεθούν εκεί, κοντά στην "Απόλυτή" τους, προκειμένου να την τιμήσουν με την παρουσία τους. 

Χθες, στο ξενοδοχείο Radisson Blu, η Άννα Βίσση, φανερά συγκινημένη, που είναι ξανά στα πάτρια εδάφη, καθώς όπως σχολίασε, επιδιώκει τα τελευταία χρόνια, να έρχεται πιο συχνά, "άνοιξε" την καρδιά της, σε μια χαλαρή και παρεΐστικη συζήτηση που είχε, και εξομολογήθηκε τη διαδρομή του μουσικού ταξιδιού που έκανε πριν από χρόνια και την έχει οδηγήσει στο σήμερα, και σε όλα όσα ζει μέσα σε αυτή την 50ετία.

H Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν εκεί για εκείνην, τους χορηγούς της, ενώ μιλώντας για την παρουσία της στη Λάρνακα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τη συγκίνηση. 

 

Η τραγουδίστρια λίγο πριν δεχτεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μίλησε για την επικείμενη συναυλία στην πόλη της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ευρώπης, με ελεύθερη είσοδο. 

Η Άννα Βίσση ρωτήθηκε από εμάς, ποιος στίχος από τους τόσους που έχει ερμηνεύσει μέσα από τις επιτυχίες της, μπορεί να χωρέσει την 50χρονη καριέρα της, με την ίδια να ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον στην ερώτηση και να απαντά πως αν υπάρχει ένας στίχος, αυτός θα ήταν ο "Τότε που ξέρεις, μπορεί",  από το κομμάτι "Ξανά" που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας, και ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς. 

Όσον αφορά στη συναυλία αυτή, -η οποία θα ακολουθήσει αυτών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 10 & 12 Ιουλίου αντίστοιχα,- η Απόλυτη Ελληνίδα star, αποκάλυψε πως θα υπάρξουν guest εμφανίσεις καλλιτεχνών, με τους οποίους έχει ερμηνεύσει κομμάτια μαζί τους, χωρίς ωστόσο να μας αναφέρει τα ονόματά τους, με την ίδια να συμπληρώνει, πως αυτά θα ανακοινωθούν, σε κατοπινό στάδιο.

Μεταξύ άλλων, η Κύπρια ερμηνεύτρια, αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, τον μέντορά της στη ζωή, τον Νίκο Καρβέλα, καθώς και στην κόρη τους, Σοφία, την οποία και θεωρεί ως γούρι της, μιας και όπως μας αποκάλυψε, πριν από κάθε της εμφάνισή της, φροντίζουν να επικοινωνούν, με τη Σοφία Καρβέλα, να αναλαμβάνει τις στιλιστικές εμφανίσεις της μητέρας της. 

Αμέσως μετά το τέλος της διάσκεψης τύπου, η Άννα Βίσση, με το πιο "ζεστό" της χαμόγελο, φωτογραφήθηκε με όλους όσοι της το ζήτησαν, λίγο πριν φτάσει η κορύφωση της όλης βραδιάς, στο cocktail party που παραχωρήθηκε μετά προς όλους τους καλεσμένους των media. 

Η Άννα Βίσση, διασκέδασε μαζί μας, τραγούδησε τις επιτυχίες της, οι οποίες ακούγονταν δυνατά από τα decks του Dj, ενώ δεν παρέλειψε να το ρίξει και στον χορό, ανεβάζοντας κι άλλο τον βαθμό της διασκέδασης.

Highlight της όλης βραδιάς, θα μπορούσε να θεωρηθεί η "παρέμβαση" του Νίκου Καρβέλα, με την Άννα Βίσση να μας επιφυλάσσει αυτή την έκπληξη, καλώντας τον σε facetime όταν από πίσω έπαιζαν τα "εσώρουχα". 

Κατά την αναχώρησή μας είχαμε την τύχη να δεχθούμε ένα ξεχωριστό δώρο από την τραγουδίστρια, αφού σε gift box, υπήρχαν αναμνηστικά συλλεκτικά δώρα με το logo της τραγουδίστριας, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την ξεχωριστή αυτή συνάντηση μαζί της, και φυσικά ανανεώνοντας το ραντεβού, στις 30 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης, στη Λάρνακα.

 

 

Tags αννα βισση, διασημοι, διασκεψη τυπου, gossip, showbiz, celebrities, συναυλια, 50 χρονια αννα βισση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0080 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0337 s // Total time: 0.0416 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X