Ciao Mare: Τα fashion girls που φόρεσαν items από την καλοκαιρινή συλλογή Calzedonia 


Ciao Mare: Τα fashion girls που φόρεσαν items από την καλοκαιρινή συλλογή Calzedonia 

Δίνουν inspo για την καλοκαιρινή σεζόν.   

Με ένα άκρως καλoκαιρινό fashion show στη νέα άφιξη της Λάρνακας, στο πεντάστερο υπερπολυτελές θέρετρο Radisson Beach Resort, η Calzedonia μία ημέρα πριν να μπούμε και επίσημα στο καλοκαίρι, το βράδυ της 31ης Μαϊου, μας έκανε να ονειρευτούμε ένα μεσογειακό super διασκεδαστικό και ultra stylish καλοκαίρι.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε στους χώρους της πισίνας του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δούν τις νέες συλλογές του brand που έχει συνδέσει το όνομά του με τα πιο fashionable, άνετα και πολυμορφικά μαγιό που ταιριάζουν με το στυλ και το σώμα της κάθε γυναίκας ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και τις προτάσεις του brand και για τους άντρες αλλά και για τα παιδιά.

Ανάμεσα σε όσους απόλαυσαν τις συλλογές της Calzedonia, στο εντυπωσιακό fashion show με τον τίτλο Ciao Mare και fashion girls του νησιού που κατάφεραν να συνδυάσουν και να αναδείξουν τα βραδινά τους outfits με μαγιό με την υπογραφή του brand.

Δες στη madamefigaro.cy τις εικόνες και πάρε inspo για την επόμενη βραδινή σου εμφάνιση γιατί εκτός από την παραλία μπορείς να εντυπωσιάσεις με το μαγιό σου και στις νυχτερινές σου εξόδους.
 

Tags calzedonia, fashion, ciao mare, μόδα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3657 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2420 s // Total time: 2.6077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X