Αθήνα: Βazaar με United Nude


Αθήνα: Βazaar με United Nude

Η Madness Clothing παρουσιάζει το μεγαλύτερο Sample Sale / Bazaar της UNITED NUDE που έγινε ποτέ στην Αθήνα!

Από Πέμπτη 4 έως και Δευτέρα 8 Ιουλίου επισκεφθείτε το νέο χώρο BLANK Urban Space και διαλέξτε ανάμεσα σε 1.500 μοναδικά σχέδια του διεθνώς αναγνωρισμένου brand United Nude, με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 50 έως 80%.

Η United Nude, είναι η εταιρεία υποδημάτων που έχει ταυτιστεί με το high-profile concept του design που εμπνέεται από την ίδια την αρχιτεκτονική. Ιδρύθηκε το 2003 από τον Ολλανδό αρχιτέκτονα Rem D Koolhaas, ανιψιό του καταξιωμένου Rem Koolhaas. Συνιδρυτής, ο Galahad Clark, υποδηματοποιός έβδομης γενιάς της δυναστείας των Clarks.

Επισκεφθείτε τον χώρο BLANK Urban Space - ένα καλά κρυμμένο μυστικό - στην πολύβουη γειτονιά της πλατείας του Κεραμεικού (Βουτάδων 28 & Ιάκχου 21, Γκάζι / Κτήριο Urban Lofts – Μετρό ‘Κεραμεικός’, έναντι Τεχνόπολις) γεμάτο κυριολεκτικά με τα απίστευτα μοντέλα της United Nude, τα οποία θα πωλούνται σε τιμές από 30 έως 90 ευρώ, με έκπτωση 50-80%!

Το sample sale δεν περιορίζεται μόνο στη διάθεση και πώληση υποδημάτων σε προνομιακές τιμές. Πρόκειται για ένα πενθήμερο event που συνδυάζει τη μόδα και το design με την τέχνη και τις σύγχρονες τάσεις του life style!

Ο χώρος θα φιλοξενήσει παράλληλα την έκθεση φωτογραφίας του Κωνσταντίνου Σοφικίτη με τίτλο ‘ΑΝΑΣΦΑΛΛΩ: Τα παρασκήνια ενός χορευτικού ταξιδιού’, εμπνευσμένη από την πρόσφατη παράσταση της ομάδας χορού Load.

Παράλληλα όλες οι ημέρες διανθίζονται με happy hours & ενδιαφέροντα workshops. Κερδίστε ειδικές προσφορές από το e-shop MelinaMay.com, νιώστε Everyday Girls με Cosmopolitan διάθεση, δροσιστείτε με μια απολαυστική Amstel Radler, δοκιμάστε τα tailor-made cupcakes by ‘I Bake Your Pardon’ παρέα με ένα ροζέ κρασί-πρόταση της Drink Pink, παρακολουθήστε τα εργαστήρια μόδας της Pansik και συναντήστε από κοντά τις αγαπημένες σας fashion bloggers!        

ABOUT UNITED NUDE
Η  United Nude πρωτοεμφανίζεται το 2003 (με αφορμή μια... ερωτική απογοήτευση), με δημιουργούς τους Rem D. Koolhaas και Galahad Clark και αμέσως εδραιώνεται στην παγκόσμια αγορά, χάρη στο λανσάρισμα του σχεδιαστικά πρωτοποριακού και ήδη εμβληματικού Möbius Shoe. Έκτοτε και χάρη στην καινοτομία των σχεδίων της, η United Nude έχει καθιερωθεί στις αγορές ως σημείο συνάντησης του design με τη μόδα. Τα προϊόντα της εταιρίας διακρίνονται  από ιδιαίτερα concept, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και πρωτοπορία.
Κατά τη δεκαετή πορεία της, η United Nude έχει μετεξελιχθεί σε μια ομάδα ανθρώπων διαφόρων εθνικοτήτων με έντονο το στοιχείο της δημιουργικότητας. Λειτουργώντας σα μια διαδραστική κολεκτίβα  αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, εκδοτών, φωτογράφων και καλλιτεχνών, δημιουργεί πλέον πολυεπίπεδα projects και όχι απλά μόνο υποδήματα. Κάθε χρόνο, εκτός από τη βασική συλλογή, η UN λανσάρει διάφορα είδη limited edition, σε συνεργασία με άλλους καταξιωμένους designers όπως η Iris Van Herpen. Οι δημιουργίες της United Nude φιλοξενούνται σε concept stores όπως τα HARRODS, l' eclaireur, NEIMAN MARCUS, SELFRIDGES, GALLERIES LAFAYETE, BARNEYS, EL CORTE INGLES, DE BIJENKORF, στο Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη Σαγκάη, στο δίκτυο καταστημάτων franchise και σε μικτά σημεία λιανικής σε περισσότερες από 40 χώρες.

MADNESS CLOTHING
Η Madness Clothing Ltd ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2005 και έχει αναδειχθεί σε καταξιωμένο αντιπρόσωπο επιλεγμένων fashion stating προϊόντων. Στη Λευκωσία λειτουργεί franchise καταστήματος United Nude.

BLANK Urban Space
Το Βlank! Urban Space στεγάζεται στον ισόγειο χώρο του κτηρίου Urban Lofts, επί της πλατείας του Σταθμού Μετρό ‘Κεραμεικός’, απέναντι από τον Πολυχώρο ‘Τεχνόπολις’. Ως χώρος ιδιωτικών και εταιρικών εκδηλώσεων, άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2013, πιστοποιώντας την κατασκευαστική εμπειρία και το hi-tec design που χαρακτηρίζει όλα τα κτήρια της εταιρείας Alpha Land Developers στην ευρύτερη περιοχή.
Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε 3 επίπεδα, με ειδικά μελετημένες προδιαγραφές και προσφερόμενες υπηρεσίες, με στόχο τη φιλοξενία events με καλεσμένους έως 250 άτομα. Το blank! προσφέρεται για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες εταιρειών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών, που αναζητούν έναν ποιοτικό χώρο με ιδιαίτερο design σε μια εύκολα προσβάσιμη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας.

Tags Madness Clothing, μόδα, Sample Sale, bazaar, United Nude, Αθήνα!


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8024 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2434 s // Total time: 3.0458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X