Ελίνα Θεοδότου: H υπέροχη εμφάνισή της στο γάμο του αδερφού της


Ελίνα Θεοδότου: H υπέροχη εμφάνισή της στο γάμο του αδερφού της

Ανέδειξε φανταστικά αυτό το look της.

Πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή η τελετή γάμου του Γιώργου Θεοδότου και της Έλις Μισιρλή. 

Στο ειδυλιακό τοπίο της λίμνης Κόμο στη νότια Ιταλία και συγκεκριμένα στη πολυτελή Villa d’Este, πρώην βασιλικό ανάκτορο του 16ου αιώνα επέλεξαν να πραγματοποιηθεί η τελετή του γάμου τους ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδότου και η σύντροφός του Έλις Μισιρλή. Ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος του ζευγαριού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο υπέροχο αυτό μέρος για να ζήσουν μαζί με το ζευγάρι τη σημαντικότερη μέχρι σήμερα κοινή του στιγμή.

Δίπλα του φυσικά και η αδερφή του Ελίνα Θεοδότου η οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον αδερφό της και σίγουρα και για την ίδια οι στιγμές που θα ζήσουν αυτές τις ημέρες θα είναι από τις πιο όμορφες και πιο συναισθηματικά φορτισμένες.

Ιδιαίτερα για την περίσταση η Ελίνα Θεοδότου για αλλή μία φορά ήταν εντυπωσιακή επιλέγοντας να κάνει μία red carpet showstopper εμφάνιση με Alexander McQueen ruffled gown σε off white απόχρωση.

Η ίδια ανέδειξε το φανταστικό αυτό look σύμφωνα με το δικό της στυλ συνδυάζοντας το με ιδιαίτερη μαύρη ζώνη στη μέση που καταλήγει στο λαιμό και μαύρα σανδάλια Gianvito Rossi. Δες την υπέροχη εμφάνισή της στη madamefigaro.cy:



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0426 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2323 s // Total time: 2.2748 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X