Δοκιμάσαμε πρώτοι το μενού στο εστιατόριο Sera by Ettore Botrini


Δοκιμάσαμε πρώτοι το μενού στο εστιατόριο Sera by Ettore Botrini

Μία γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef Έκτορα Μποτρίνι.  

Ιδιαίτερο ήταν το βράδυ της Δευτέρας, 22 Μαΐου με την ανυπομονησία μου να είναι τεράστια καθ’ οδόν για Λεμεσό καθώς επρόκειτο να δοκιμάσω το μενού διά χειρός Έκτορα Μποτρίνι στο νέο εστιατόριο που φέρει το όνομά του, Sera By Ettore Botrini στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Πρόκειται για έναν χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο, που φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, με γήινες και κομψές πινελιές στη διακόσμηση με τη χρωματική παλέτα να προσδίδει αρμονία και να ενσωματώνεται άψογα στο στιλ του πεντάστερου ξενοδοχείου. 

Οι εκπρόσωποι του εστιατορίου μας επεφύλασσαν θερμή υποδοχή με δροσερά κοκτέιλ στο άκρως εντυπωσιακό Aperetivo Bar στον χώρο. Λίγο πριν ξεκινήσει η γαστρονομική εμπειρία με πιάτα επιλεγμένα από το μενού του νέου ιταλικού εστιατορίου που ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά ο chef, ο Έκτορας Μποτρίνι απευθύνθηκε στους εκπροσώπους των media και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία του στο νησί. 

Ο κορυφαίος και χαρισματικός chef Έκτορας Μποτρίνι για τον οποίο η μαγειρική δεν είναι απλά μια δημιουργική τέχνη, αλλά τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης, μοιράστηκε με τους προσκεκλημένους τη φιλοσοφία του νέου γαστρονομικού του concept στο Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, σημειώνοντας ότι επιδίωξή του είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Ακολούθησε η απόλυτη γευστική μυσταγωγία με πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα, εντάσεις και απόλυτες ισορροπίες. Κυρίαρχα στοιχεία η καθαρότητα των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων, η εποχικότητα και η ποιότητα των υλικών. 

Υπέροχα ιταλικά κρασιά, συνδυάζονταν αρμονικά με κάθε πιάτο, αφήνοντας μια απολαυστική, μακρά και σχεδόν ανεξίτηλη επίγευση.

Δείτε πιο κάτω τα πιάτα που εντυπωσίασαν τον δικό μου ουρανίσκο, ανάμεσα βέβαια σε κορυφαίες γαστρονομικές επιλογές: 

Το γευστικό ψωμί διά χειρός Έκτορα Μποτρίνι

Burrata

Carpaccio di Polpo

Pappardelle Spezzate

Ravioli

Filetto di manzo

* Ευχαριστούμε την Avaton για την πρόσκληση. 


 

Tags sera by ettore botrini, εστιατόριο, Four Seasons


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7132 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2417 s // Total time: 2.9550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X