Ήβη Αδάμου: Η πλάκα του Κουϊνέλη στην κόρη τους που κατέληξε να γίνει τραγούδι [βίντεο]


Ήβη Αδάμου: Η πλάκα του Κουϊνέλη στην κόρη τους που κατέληξε να γίνει τραγούδι [βίντεο]

\"Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον\".

Στην Ελένη Μενεγάκη, είδαμε να βρίσκεται καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης, 23 Μαίου, η Ήβη Αδάμου. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην παρουσιάστρια, έκανε την αποκάλυψη που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε και αφορά στην κόρη της, Ανατολή - Νεφέλη, και τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη. 

Διαβάστε ακόμα: Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύονται

Χαρακτηριστικά, η Ήβη Άδαμου, ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη, πως η μικρή τους κόρη, ενέπνευσε τον αγαπημένο της, στο να γράφει τραγούδι και μάλιστα να γίνει επιτυχία, ενώ και το δέσιμο της οικογένειάς τους, ήταν πηγή έμπνευση για άλλο τραγούδι που έγραψαν.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τραγουδίστρια για τα 10 ντουέτα που έχει πραγματοποίησε με τον σύντροφό της, με την Ήβη Αδάμου να αναφέρει πως όλα αυτά είναι βιωματικά.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Είναι η αλήθεια μας και βιωματικά. Υπάρχουν διαφωνίες για τη μουσική κάποιες φορές αλλά με ξέρει τόσο πολύ ο Μιχάλης όπως και εγώ και υπάρχει χημεία. Το ‘’Δεν σε αφήνω’’ είναι ένα βιωματικό τραγούδι, το έγραψε ο Μιχάλης κάνοντας πλάκα στη κόρη μας, πως δεν την αφήνει. Και το ‘’Για Σένα’’ είναι για την οικογένειά μας. Τα συναισθήματα με τον Μιχάλη ήταν πολύ έντονα και αμοιβαία από τη αρχή. Πορευόμαστε μαζί και έχουμε εξέλιξη και όταν είσαι γεμάτος ό,τι και να συμβαίνει, όλα είναι καλά".Δείτε το βίντεο [01:18:20]

Tags gossip, showbiz, celebrities, ηβη αδαμου, διασημοι, μιχάλης κουινέλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9376 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2956 s // Total time: 3.2332 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X