5 οροί περιποίησης που επαναπροσδιορίζουν τη φυσική ομορφιά


5 οροί περιποίησης που επαναπροσδιορίζουν τη φυσική ομορφιά

Πρόσθεσε τα στη beauty routine σου!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η επιδερμίδα μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε περιποίηση.. Εμείς σας βρήκαμε τους 5 κορυφαίους ορούς προσώπου, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επαναπροσδιορίζουν την φυσική ομορφιά. Ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα τους αλλά και επειδή περιέχουν 100% φυσικά συστατικά, είναι vegan και μπορείς να τα βρεις σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett Κύπρου.

1.    Q+A Peptide Facial Serum

Για αύξηση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας

Εμπλουτισμένος με πεπτίδια, μαγνήσιο και υαλουρονικό οξύ, ο όρος της Q+A, Peptide Facial Serum, χαρίζει ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Έτσι, συνδυάζεις αντιγήρανση και ενυδάτωση!

Τα πεπτίδια είναι ένα υπερδραστικό αντιγηραντικό συστατικό, αφού αποτελούνται από αμινοξέα, τα οποία είναι τα βασικά δομικά στοιχεία για τη δημιουργία πρωτεϊνών, ενζύμων και ιστών στο δέρμα. Η παρουσία τους ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνει την ελαστικότητα, μειώνει τα σημάδια γήρανσης και τις λεπτές γραμμές, ενώ μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν τις πανάδες.

Α! Δεν σου είπα και το καλύτερο. Ο ορός είναι ενισχυμένος και με υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση και αύξηση της υγρασίας της επιδερμίδα. Οπότε πετυχαίνεις και αντιγήρανση και ενυδάτωση! 

Όσο για το combo με άλλα καλλυντικά που μπορείς να κάνεις; Τα πεπτίδια δεν αντιδρούν με άλλα συστατικά. Είναι ασφαλή με όποιον συνδυασμό κι αν κάνεις. Δοκίμασε, όμως, στην πρωινή σου ρουτίνα, να τα συνδυάσεις με βιταμίνη C. Θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η παραγωγή κολλαγόνου.

2.    Vitaskin Vitamin A Rejuvenating Night Serum

Για αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Ένας ορός εμπλουτισμένος με βιταμίνη Α – το απόλυτο συστατικό για αντιγηραντική δράση το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προληπτικά, για να προλάβεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και για να εξαλείψεις αυτές που ήδη έχουν εμφανιστεί στο δέρμα σου. 

Συγκεκριμένα,  η ρετινόλη, η οποία είναι παράγωγο της βιταμίνης Α, μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου. Αυτό, γιατί κυριολεκτικά «γεμίζει» τα κενά του προσώπου, παράγει κολλαγόνο, ανανεώνει τα κύτταρα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. 

Θες κι άλλα; O όρος της Vitaskin περιέχει και βιταμίνη Ε, η οποία με τη σειρά της, εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά στην ανάπλασή της καθώς και στην επούλωση ουλών και σημαδιών. 

Ο συγκεκριμένος ορός θα πρέπει να χρησιμοποιείται το βράδυ και θα πρέπει φυσικά να φοράς αντηλιακό, πάντα, πριν φύγεις από το σπίτι. It's a must!

3.    Holland & Barrett Vitamin C + Hyaluronic Acid Serum

Για νεανική όψη, λάμψη και προστασία

Ο ορός με Holland & Barrett Vitamin C + Hyaluronic Acid Serum είναι το beauty προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου τη χαμένη λάμψη και την προστασία που χρειάζεται. 

Τι ακριβώς κάνει η βιταμίνη C; Βοηθάει στην εξομάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, επαναφέρει στο δέρμα τη φρεσκάδα του και τη νεανική όψη, ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Και επειδή από αυτό τον ορό δεν λείπει τίποτε, είναι εμπλουτισμένος και με υαλουρονικό οξύ, για να χαρίσει στο δέρμα σου εντατική ενυδάτωση, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Εφάρμοσέ τον στην ρουτίνα της ομορφιάς σου, 1 με 2 φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα. Επίσης, ο συνδυασμός με την αντηλιακή κρέμα είναι η τέλεια ασπίδα ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

4.    Q+A Zinc PCA Facial Serum

Για μείωση των πόρων, εξισορρόπηση της λιπαρότητας και ελαστικότητα

Έχεις ακμή αλλά θέλεις έναν ενυδατικό ορό;  Σου βρήκαμε τον τέλειο! Ο ορός της Q+A, Zinc PCA Facial Serum, αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο.  Εμπλουτισμένος με ψευδάργυρο PCA, μανιτάρια Reishi & Shiitake καθώς και φυτικό κολλαγόνο,  θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την ακμή, τη λιπαρότητα και τους διασταλμένους πόρους, ενώ παράλληλα να χαρίσεις στο δέρμα σου βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα. 

Ο ψευδάργυρος PCA (Zinc PCA) ρυθμίζει αποτελεσματικά την έκκριση σμήγματος ενώ παράλληλα συσφίγγει τους πόρους, αποτρέπει το σχηματισμό ακμής και μειώνει την ερυθρότητα και τις σκούρες κηλίδες. 

Τα μανιτάρια Reishi & Shiitake δεν είναι τυχαίο, που είναι ότι πιο hot στην ομορφιά, στην Ιαπωνία. Χάρη στη φυσική αντιγηραντική τους δράση, βελτιώνουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ μειώνουν την εμφάνιση των ατελειών και των ρυτίδων.

Τέλος, περιέχει φυτικό κολλαγόνο, το οποίο εισχωρεί σε βάθος & δίνει στους ινοβλάστες τα απαραίτητα πεπτίδια για να ενισχυθεί η παραγωγή κολλαγόνου.

Με όλες αυτές τις ιδιότητες, δεν θα μπορούσε να μην έχει μια θέση στη λίστα μας και στη ρουτίνα της ομορφιάς σου, πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό!

5.    Q+A Azelaic Acid Facial Serum

Για καταπολέμηση της ακμής και των διασταλμένων πόρων

Ένας ορός για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την ακμή, την λιπαρότητα και τους διασταλμένους πόρους – αφού περιέχει τον απόλυτο σύμμαχο για καθαρή επιδερμίδα: το αζελαϊκό οξύ. 

Τι είναι ακριβώς το αζελαϊκό οξύ; Το αζελαϊκό οξύ είναι ένα δραστικό συστατικό το οποίο βρίσκεται φυσικά στην επιδερμίδα και περιέχει αντιβακτηριδιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ο φυσικός ορός της Q+A, Azelaic Acid Facial Serum, βοηθά την επιδερμίδα να αποκαταστήσει το αζελαϊκο οξύ. Έτσι, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της κεράτινης στιβάδας, η οποία προκαλεί την ακμή, περιορίζει το σχηματισμό σμήγματος και λιπαρότητας, ενώ αποτρέπει την παραγωγή υπερβολικής μελανίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τα μαύρα στίγματα και τις δυσχρωμίες.

Ο ορός, είναι εμπλουτισμένος και με το δραστικό αντιοξειδωτικό εκχύλισμα super grain.  Ένα μοναδικό φυσικό συστατικό το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και επανορθώνει την ήδη υπάρχουσα φθορά, «σβήνοντας» τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες και επαναφέροντας στην επιδερμίδα την χαμένη της λάμψη. 

Οπόταν  με αζελαϊκό οξύ και super grain, βρήκες το πιο «δυναμικό δίδυμο» για να αποκτήσεις πλέον πεντακάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα! Απλά, για γρηγορότερα αποτελέσματα, χρησιμοποίησε τον ορό, πρωί και βράδυ, πάντα σε καθαρή επιδερμίδα. 

Οι οροί προσώπου διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett.  
 

Tags Holland & Barrett, Ομορφια, beauty, ΟΡΟΙ, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1049 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2285 s // Total time: 2.3334 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X