Κλέλια Γιασεμίδου: Το προφητικό όνειρο που είδε λίγο πριν μάθει πως είναι έγκυος


Κλέλια Γιασεμίδου: Το προφητικό όνειρο που είδε λίγο πριν μάθει πως είναι έγκυος

\"Ο λόγος που θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία της Τήνου είναι επειδή...\"

Συνέντευξη στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού "DownTown", παραχώρησε η Κλέλια Γιασεμίδου. 

Η επώνυμη Κύπρια νέα μανούλα, πραγματοποίηε την πρώτη της φωτογράφηση μαζί με την 3 μηνών κορούλα της, Κρυσταλλία, και στην συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε το προφητικό όνειρο που είδε λίγο πριν μάθει πως είναι έγκυος το πρώτο της μωράκι, και έτσι μας εξηγεί συνάμα τον λόγο που θα βαφτίσει στην Παναγία της Τήνο. 

Διοβάστε ακόμα: Κλέλια Γιασεμίδου: Ποζάρει αγκαλιά με τη μικρή Κρυσταλλία και μας δείχνει το body pregnancy transformation 

Για την επιλογή τους αυτή,  η Κλέλια Γισεμίδου, σχολιάζει: "Ο λόγος που θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία της Τήνου είναι επειδή έχουμε τάξει το μωρό μας εκεί, λόγω του ότι λίγες μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος είχα δει όνειρο την εικόνα της Παναγίας. Μετά από μια βδομάδα περίπου, έμαθα τα ευχάριστα. Είπα, μακάρι, Θεέ μου, να πάνε όλα καλά, να γεννηθεί αυτό το μωράκι, να είναι καλά στην υγεία της και θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία, αφού είδα και όνειρο την εικόνα της. Ο λόγος που γίνεται η βάφτιση στην Τήνο είναι αυτός και ανυπομονούμε πώς και πώς να ζήσουμε μαζί και αυτή την εμπειρία".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, κόρη, βαφτιση, ονειρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6429 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2960 s // Total time: 2.9390 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X