Μαίρη Συνατσάκη: "Αν μπορούσε ο Ίαν να θηλάσει, θα το ήθελε πάρα πολύ" [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη: "Αν μπορούσε ο Ίαν να θηλάσει, θα το ήθελε πάρα πολύ" [βίντεο]

Η παρουσιάστρια μιλάει για τη μητρότητα και τον σύντροφό της ως μπαμπά.   

Η Μαίρη Συνατσάκη που υποδέχθηκε στη ζωή το πρώτο της μωράκι πριν από περίπου πέντε μήνες, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχει επιφέρει στη ζωή της ο ερχομό της κόρης της, Ολίβιας. 

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Η ασορτί εμφάνιση με την κόρη της, Ολίβια [εικόνα]

“Δεν ξέρω τι νιώθω σε αυτή τη φάση ακριβώς. Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πως ένιωθα ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που είπαν ότι θα γίνω μανούλα και κατευθείαν με το που είδα ότι έμεινα έγκυος. Οπότε είμαι σε ένα μεταίχμιο.

Η αλήθεια είναι πως μου έλεγαν τριγύρω ότι αυτό το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και εγώ τους κοιτούσα λίγο με μισό μάτι. Έλεγα "βρε παιδιά αυτά είναι υπερβολές" και "δεν το καταλαβαίνω". Έχουμε και το συναίσθημα του έρωτα πολύ συγκεκριμένα στο μυαλό μας στην ζωή αλλά είναι εν τέλει αυτό. Ένα πολύ δημιουργικό συναίσθημα αγάπης άνευ όρων που μάλλον αυτό είναι ο έρωτας που παθαίνεις με ένα πλάσμα που έχεις στην ευθύνη σου”, είπε.

Κατόπιν, μιλώντας για τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, εξομολογήθηκε: “Οριακά πιστεύω ότι ο Ίαν ήταν πιο έτοιμος από μένα. Ψυχικά δηλαδή είναι πολύ πιο ψύχραιμος από ότι είμαι εγώ και είναι πολύ εξισορροπιστικό αυτό. Είναι πάρα πολύ βοηθητικός, κάνει τα πάντα, αν μπορούσε να θηλάσει… θα το ήθελε πάρα πολύ και νομίζω πως είναι από τους σύγχρονους μπαμπάδες που έχουν αλλάξει το πως βλέπουν τα πράγματα στη γονεϊκότητα... Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν και γεννήθηκε επειδή εγώ σαν προσωπικότητα πιστεύω ότι εντελώς μόνη δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν έχω την δυνατότητα ψυχικά οπότε το κομμάτι της συμπαράστασης ήταν πολύ βασικό για μένα”. Δείτε το σχετικό βίντεο (28:40):
 

Tags μαιρη συνατσακη, ιαν στρατη, διασημοι, κόρη, ολιβια, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1830 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2626 s // Total time: 2.4456 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X