Η κίνηση φροντίδας που "αγκαλιάζει" τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού


Η κίνηση φροντίδας που "αγκαλιάζει" τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Όλοι μαζί στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.   

Ο καρκίνος του μαστού είναι μία ασθένεια που χτυπάει την πόρτα 600 περίπου σπιτιών ετησίως στο νησί μας και ως εκ τούτου η στήριξη των γυναικών που καλούνται να το αντιμετωπίσουν είναι επιβεβλημένη με κάθε δυνατό τρόπο.

Η ανακούφιση κάθε μορφής, στις γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού είτε αυτό αφορά σε θεραπείες είτε σε ψυχολογική στήριξη, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα φορέων και ιδιωτών που μέσα από τις δράσεις τους παρέχουν φροντίδα και ανακούφιση στις παθούσες. 

Η P&G, η οποία μέσα από τις ενέργειες και τα προϊόντα της έχει εκφράσει έμπρακτα τη στήριξη στις γυναίκες που βιώνουν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία με την υγεία τους με μοναδικό στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητά τους. 

Για άλλη μία φορά στέκεται συνοδοιπόρος στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού καθώς σε συνεργασία τα καταστήματα Αλφαμέγα και τον οργανισμό Europa Donna Κύπρου προχωρά στην παροχή ειδικών στηθόδεσμων και περουκών, προσφέροντας αισιοδοξία και τονώνοντας την αυτοπεποίθηση στις γυναίκες που δοκιμάζονται.

Στην προσπάθεια αυτή σύμμαχος είναι φυσικά και οι καταναλωτές, οι οποίοι στηρίζουν την ενέργεια με την επιλογή των προϊόντων Always, Pantene, Venus, Oral-b και Tampax αποκλειστικά στα καταστήματα Αλφαμέγα. Με κάθε αγορά ενός προϊόντος από τα προαναφερόμενα brands μέχρι τις 17 Μαϊου, γίνεται δωρεά 0,40 ευρώ για την αγορά των ειδικών στηθόδεσμων και των περουκών. 

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να είναι μόνη της και η P&G αποδεικνύει πως όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δύναμη για να παλέψουμε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Ας κάνουμε όλοι μαζί την κίνηση φροντίδας που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Tags καρκίνος του μαστού, p&g, αλφαμεγα, europa donna cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8417 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2862 s // Total time: 3.1278 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X