Δροσάκη για Μπουρδούμη: “Υπήρχαν πολλοί λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό” [βίντεο]


Δροσάκη για Μπουρδούμη: “Υπήρχαν πολλοί λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό” [βίντεο]

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο.   

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, ρίχνοντας αυλαία στον γάμο τους. 

Διαβάστε ακόμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασε για το χωρισμό της: "Ντροπή υπάρχουν οικογένειες..."

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της, αναφερόμενη στους λόγους που οδήγησαν σε αυτόν. 

Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ακόμα ξεκάθαρο. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, οπότε προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί έχει πολύ μεγάλο βάρος, γιατί είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως. Το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας”, είπε. Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Tags Λένα Δροσάκη, αλεξανδρος μπουρδουμης, διασημοι, χωρισμος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1831 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2301 s // Total time: 2.4132 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X