Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ με τον σύζυγό της


Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ με τον σύζυγό της

Τι έκαναν πρώτη φορά οι δυο τους; 

Την πρώτη τους συνέντευξη καθώς και φωτογράφηση είδαμε πως πραγματοποίησαν πρόσφατα για τις ανάγκες του περιοδικού ΟΚ!, η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους, και μεταξύ άλλων, μάθαμε για το πως έγινε η πρώτη γνωριμία του Βαγγέλη Σερίφη με τα πεθερικά του. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Ο γιος τους, Βύρωνας, πήρε τα πασχαλινά του δώρα και ξετρελάθηκε [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη, μας αποκάλυψε πως στους έξι μήνες της σχέσης τους, τον γνώρισε στους γονείς της, λέγοντας τα εξής: "Στο εξάμηνο επάνω τον πήρα και τον πήγα στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη. Τότε ουσιαστικά παντρευτήκαμε εμείς. Είχε άγχος, μωρέ", με τον Βαγγέλη Σερίφη να προσθέτει: "Είχα άγχος αλλά εγώ ήθελα να το κάνουμε πιο νωρίς".

Tότε η Κατερίνα Στικούδη, πρόσθεσε για αυτή την γνωριμία: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Να χτυπάει την πόρτα με την ανθοδέσμη και το κοστούμι του, πόσο το απολάμβανα".

Και ο σύζυγός της να τονίζει: "Ήταν Χριστούγεννα του 2009. Ήμασταν τότε στο νυχτερινό κέντρο Πολιτεία με το σχήμα Βανδή – Goin’ Through – NEBMA, είχε ανέβει και εκείνη επάνω για τριήμερο και της είπα: "Ήρθε η ώρα να πάω στους γονείς σου". Γραβατωμένος, κύριος, με λουλούδια και γλυκά".

Tags κατερίνα στικούδη, βαγγελης σεριφης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0064 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0374 s // Total time: 0.0439 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X