Η Adele απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα


Η Adele απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα

Το μεγάλο αστέρι της μουσικής σκηνής Adele ετοιμάζεται να μπει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό, αποκτώντας έτσι το δικό της κέρινο ομοίωμα, κάτι σαν τον άλλο της εαυτό.

Κατά το «Someone like you» που έσπασε καρδιές όταν ερμηνεύτηκε από την Adele, το «Someone like her» καθώς η διάσημη τραγουδίστρια από τη Βρετανία θα κοσμεί το μουσείο της Μανταμ Τισό, έχοντας έτσι κάποια που της μοιάζει στην κυριολεξία.

Someone just like her: Η Adele απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό!

Φορώντας το ίδιο μαύρο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα Grammy του 2012 ποζάρει για το μουσείο των σταρ δίπλα σε ονόματα όπως Ριάνα, Μπιγιονσέ, της αείμνηστης Έμι Γουάινχαουζ και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Someone just like her: Η Adele απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό!

Τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της διάσημης και πλέον ακριβοπληρωμένης τραγουδίστριας έγιναν σήμερα στο μουσείο του Λονδίνου και ένα αντίγραφο αυτού στο μουσείο του Άμστερνταμ, προκαλώντας τα ενθουσιώδη σχόλια του κοινού.

Την εκπληκτική ομοιότητα της με το κέρινο είδωλό της, σχολίασε θετικά και ίδια η τραγουδίστρια λέγοντας: «Είναι τρομακτική η ομοιότητα! Είναι καταπληκτικό! Αισθάνομαι συγκινημένη! Πέτυχαν μέχρι και το πηγούνι μου!».

Tags adele, κερινο ομοιωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4250 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3068 s // Total time: 2.7319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X