My Style Rocks: Kουδουνάρης και Σκουλός σηκώθηκαν και έφυγαν από το πλατό [βίντεο]


My Style Rocks: Kουδουνάρης και Σκουλός σηκώθηκαν και έφυγαν από το πλατό [βίντεο]

Τα πήραν στο κρανίο με τα κορίτσια

Χαμός επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό να αποχωρούν. Όλα άρχισαν όταν έπρεπε να βαθμολογήσουν τη Χριστιάνα. Οι κριτές έγιναν έξαλλοι επειδή τα κορίτσια που τη βαθμολόγησαν της έδωσαν καλούς βαθμούς ενώ για εκέινους η εμφάνιση της δεν άξιζε κάτι παραπάνω από άσο. 

«Πιστεύεις ότι εμείς έχουμε χρόνο να ακούμε αυτές τις βλακείες; Έρχεσαι μετά από τόσα επεισόδια έτσι και μας ειρωνεύεσαι; Για ποιον λόγο; Και σου βάλανε και όλες 2; Μας τρολάρετε όλες μαζί. Εγώ φεύγω, πάω να πιω έναν καφέ, και όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου, πείτε μου να έρθω" είπε και αποχώρησε από το πλατό του My Style Rocks.

Τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκουλός. "Προσωπικά, εμένα τα κορίτσια δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να με ρωτάνε γιατί βάζω αυτόν τον βαθμό. Θα εξηγώ, γιατί είναι η δουλειά μου, θα πρέπει να εξηγώ πώς να βελτιώσετε το look. Αυτό είναι τρολάρισμα, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται ή είναι τυφλές; Προσβάλλει εμάς, φτάνει, έλεος" τόνισε και έφυγε και εκείνος από το πλατό. Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Tags Στελιος Κουδουναρης, δημητρης σκουλος, my style rocks, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4508 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2679 s // Total time: 2.7187 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X