Νίνο: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή μετά την πρώτη κοινή έξοδο με την Josephine


Νίνο: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή μετά την πρώτη κοινή έξοδο με την Josephine

Θα έκανε ξανά γάμο;

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ελεος" των Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη, βρέθηκε ο Νίνο, χθες, Τρίτη, 18 Απριλίου.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε τόσο στην πρώην σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, και στα δυο του παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και στο γεγονός αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.,

Διαβάστε ακόμα: Νίνο - Josephine: Πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι [εικόνες]

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής για την πρώην σύζυγό του:"Ήμουνα πολύ τυχερός που γνώρισα αυτή την γυναίκα κι έγινε η μάνα των παιδιών μου. Αποκτήσαμε δύο παιδιά, ο μεγάλος πάει στα 10 και η μικρή είναι 8,5. Είναι τα αγγελούδια μου. Χωρίσαμε αλλά είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας".

Σχετικά με το εάν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο ή αν θα ξαναέκανε γάμο, ο τραγουδιστής απάντησε πως δεν θα ξαναέκανε γάμο τονίζοντας: "Δεν είναι αυτό που λέμε ποτέ μην λες ποτέ. Όλα είναι επιλογή. Και ο έρωτας είναι επιλογή[...]Το να ερωτευθείς είναι επιλογή, αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο γιατί είναι επιλογή και έχω επιλέξει να μην είμαι. Για όλους τους ανθρώπους πιστεύω είναι επιλογή ο έρωτας. Πρέπει να είσαι ανοιχτός και να το αφήσεις να μπει. Θεωρώ μια ψυχική διαταραχή τον έρωτα. Η εξέλιξή του, η αγάπη με αφορά. Ο έρωτας είναι μπέρδεμα και δεν θέλω να μπερδευτώ".

Tags νινο, Josephine, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4656 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2680 s // Total time: 2.7336 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X