5 λόγοι για να ξυπνάμε πρωί


5 λόγοι για να ξυπνάμε πρωί

Μάθε το μυστικό για να είναι η μέρα σου υπέροχη!

Ναι, το πρωινό ξύπνημα είναι πολύ δύσκολο! Ειδικά αν έχεις ξενυχτήσει την προηγούμενη νύχτα, αν έχεις αϋπνίες, αν είσαι άνθρωπος που σου αρέσει καλύτερα η νύχτα τότε ένα πρόβλημα θα το έχεις την επόμενη μέρα που πρέπει να ξυπνήσεις να πας δουλειά. Κάποιες έρευνες όμως που έχουν γίνει λένε πως οι πρωινοί τύποι, τείνουν να είναι περισσότεροι επιτυχημένοι, απ’ ότι αυτούς που προτιμάν «να κάνουν τη νύχτα μέρα.» δείτε τους λόγους!


- Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας που έγινε το 2008, έδειξε ότι οι άνθρωποι που ξεκινάνε τη μέρα τους πρωί-πρωί προσδιορίζονται ως άτομα καλύτερα από εκείνα που ξυπνάνε βράδυ!


- Οι πρωινοί τύποι, είναι πιο ευτυχισμένοι! Η συναισθηματική τους κατάσταση είναι πιο χαρούμενη το πρωί, απ’ ότι από αυτούς που ξυπνάν βράδυ!


- Επίσης η φυσική τους κατάσταση είναι καλύτερη. Έχουν περισσότερη ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς οι πρωινές ώρες είναι οι καλύτερες για σωματική άσκηση.


- Το πρωινό ξύπνημα οδηγεί σε αύξηση παραγωγικότητας. Δηλαδή οι άνθρωποι που ξυπνάνε πρωί, είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία τους και μπορούν να παίρνουν πιο εύκολα αποφάσεις!


- Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που ξυπνάνε το πρωί, παρουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως η αισιοδοξία, η ικανοποίηση και η ευσυνειδησία!

 

Tags ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5436 s (231 Queries.) // Parse time: 0.1941 s // Total time: 2.7378 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X