Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Ανακοίνωσαν με δάκρυα στα μάτια πως έχασαν το μωρό που περίμεναν [βίντεο]


Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Ανακοίνωσαν με δάκρυα στα μάτια πως έχασαν το μωρό που περίμεναν [βίντεο]

\"Πήγαμε στην γυναικολόγο και εκεί μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε\"

Συναισθηματικά φορτισμένοι εμφανίστηκαν στο timeline μας στο instagram, το βράδυ της Κυριακής, 9 Απριλίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το επώνυμο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αποκάλυψαν πως πριν από 1,5 μήνα ανακάλυψαν πως θα γινόντουσαν γονείς για πρώτη φορά, ωστόσο όπως ανέφερε η Ιλάειρα Ζήση με δάκρυα στα μάτια, είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, με αποτέλεσμα στη δέκατη εβδομάδα η γυναικολόγος τους, τους ανακοίνωσε πως η καρδούλα του μωρού τους είχε σταματήσει.

Χαρακτηριστικά σχολίασαν τα ακόλουθα στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω: "Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και εκεί μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε. Το περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα, δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας, για να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το μωρό, και ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, τελικά δεν τα κατάφερε. Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αφαιρέσουμε το έμβρυο[...]Μας είπαν ότι συμβαίνει πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σύλληψη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε γιατί λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους καταλάβαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θα ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς και να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι".

Η Ιλάειρα στο post που δημοσίευσε, ευχαρίστησε τον άνθρωπό της, τον σύζυγό της για τη στηριξή του, γράφοντας τα ακόλουθα: "Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που ήταν δίπλα μου σε όλα τα όμορφα και τα δύσκολα . Όπως και η οικογένειες μας . Μαζί σε όλα . Όταν μου κρατάς το χέρι δεν φοβάμαι τίποτα.Σ ´ αγαπώ".



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3773 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3975 s // Total time: 3.7748 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X