Ήβη Αδάμου: "Ο Μιχάλης είναι χαζομπαμπάς, η κόρη μας τον κάνει ό,τι θέλει" [βίντεο]


Ήβη Αδάμου: "Ο Μιχάλης είναι χαζομπαμπάς, η κόρη μας τον κάνει ό,τι θέλει" [βίντεο]

\"Σαν μαμά είμαι αυστηρή αλλά και στοργική\".

Για την κόρη και τον σύντροφό της, είδαμε να αναφέρεται η Ήβη Αδάμου, σε πρόσφατες δηλώσεις της μπροστά στους δημοσιογράφους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, μεταξύ όσων είπε,  σχολίασε:"Είμαι πολύ χαρούμενη. Έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι δεν σε αφήνω. Με το παιδί, ο προσωπικός χρόνος μειώνεται, προτεραιότητα έχει η οικογένεια και το παιδί. Σαν μαμά είμαι αυστηρή αλλά και στοργική. Ο Μιχάλης είναι χαζομπαμπάς, τον κάνει ό,τι θέλει. Θα έκανα εκπομπή με τον Μιχάλη αν υπάρξει μια καλή πρόταση. Μου αρέσει να είμαι συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη. Ρωτήστε τον ίδιο αν θέλει, θέλω πολύ να μάθω την άποψή του".

Διαβάστε ακόμα: Ήβη Αδάμου: Πως σχολίασε τη δημόσια συγγνώμη που της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους;

O Μιχάλης Κουϊνέλης με τη σειρά του, ο οποίος ήταν παρών στην απονομή δίσκου της αγαπημένης του, ανέφερε τα ακόλουθα: "Οι ισορροπίες κρατιούνται με προσπάθεια όπως οι σχέσεις. Οι μπαμπάδες με τα κορίτσια είναι πιο κοντά σε αυτή την ηλικία. Η μικρή έρχεται στο στούντιο τα ανακατεύει όλα και φεύγει. Δεν θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή με την Ήβη. Η Ήβη είναι η μούσα μου, γραφώ για εκείνη". Δείτε το βίντεο:

Tags διασημοι, ηβη αδαμου, μιχάλης κουινέλης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0442 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3044 s // Total time: 3.3486 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X