Ιωάννα Τούνη: Έκανε γυμναστική με τον γιο της και την Κύπρια personal trainer της [βίντεο]


Ιωάννα Τούνη: Έκανε γυμναστική με τον γιο της και την Κύπρια personal trainer της [βίντεο]

Το fitness girl που γυμνάζει τη διάσημη influencer.   

Η Ιωάννα Τούνη μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας εντάξει στην καθημερινότητά της την εντατική άσκηση, όπως βλέπουμε μέσα από τα stories που μοιράζεται στο instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι selfies με τον γιο του [εικόνες]

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας επιλέγει είτε να κάνει διάδρομο στο σπίτι είτε να βρεθεί στο γυμναστήριο, έχοντας πάντα μαζί το “νουνίτο” της όπως συνηθίζει να αποκαλεί χαϊδευτικά τον γιο της. 

Η Τούνη χθες μοιράστηκε ένα story μετά το τέλος της προπόνησης στο γυμναστήριο, όπου βλέπουμε στο background την personal trainer που την καθοδηγεί στην άσκηση και πρόκειται για την Κύπρια, Ελένη Ευριπίδου.

Στο συγκεκριμένο story η Ιωάννα Τούνη εξέλαβε θετικά σχόλια όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεται την καθημερινότητά της ούσα μαμά και η ίδια θέλησε να το μοιραστεί συγκινημένη επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η γυναικεία αλληλεγγύη. Δείτε το σχετικό βίντεο που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags ιωαννα τουνη, γιος, ελενη ευριπίδου, γυμναστικη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1567 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2670 s // Total time: 2.4237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X