Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του


Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του

Το πρόσωπο που έκανε την αποκάλυψη. 

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, διανυεί ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του μωράκι και να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Μαριλού Κοζάρη.

Ο γάμος όπως είδαμε στην αναγγελία που κυκλοφόρησε πρόσφατα, πρόκειται να γίνει στην Αίγινα, λίγους μήνες πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Δείτε την αναγγελία του γάμου τους [εικόνα]

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, 28 Μαρτίου, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι, καθώς η 30χρονη φαρμακοποιός ανήκει στον στενό κύκλο της παρουσιάστριας. 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, συγκινημένη σχολίασε τα εξής ακόλουθα: "Με καλό και καλότυχο. Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη, οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από μένα. Οι ζωές μας είναι τόσο συνδυασμένες,Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το bachelor".

Tags gossip, showbiz, celebrities, πανος μουζουρακης, συντροφοσ, φύλο, μωρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9656 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2847 s // Total time: 3.2503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X