"Survivor All Star": Η στιγμή που ο Λιανός ανακοινώνει την οριστική αποβολή Γκότση και Πιλίδη [βίντεο]


"Survivor All Star": Η στιγμή που ο Λιανός ανακοινώνει την οριστική αποβολή Γκότση και Πιλίδη [βίντεο]

Οι παραβιάσεις που έκαναν και τους στοίχισαν τη συμμετοχή τους.

Άλλη μια ανατρεπτική εξέλιξη είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Survivor All Star", που παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Όπως μας αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, στο συμβούλιο του νησιού, οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, παραβίασαν κάποιους σημαντικούς κανόνες, που είχαν ως αποτέλεσμα να θέσουν τον ευατό τους εκτός παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πηλίδης τηλεφωνούσε κρυφά σε φιλικό του πρόσωπο ενώ ο Ηλίας Γκότσης σε συνεννόηση με ντόπιους προμηθευόταν φαγητό.

Μετά από έλεγχο που έγινε από την παραγωγή, και αφού εξετάστηκαν τα στοιχεία και βρέθηκα αποδείξεις, ο παρουσιαστής, γνωστοποίησε σε τηλεοπτικό κοινό και στους συμπαίκτες τους τα εξής: "Έρχομαι σε μια θέση που για μένα προσωπικά είναι λίγο άβολη να συζητήσω τα αυτονόητα μαζί σας. Φαντάζομαι και εσείς έχετε την έννοια της δικαιοσύνης πολύ ψηλά στις ηθικές σας αξίες. Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι, αυτό προσπαθούμε όλοι και για το δικό μας καλό αλλά κυρίως για το δικό μας. Όλοι θέλετε να φτάσετε στη νίκη και η νίκη μπορεί να έρθει μέσα από αντίξοες συνθήκες και για το κορμί σας και για τη ψυχή σας. Ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Έχουμε αποδείξεις και για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα καταλήξαμε στην απόφαση ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags survivor all star, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9711 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2373 s // Total time: 3.2084 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X