Χριστιάνα Αρτεμίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη συνάντηση με τον Λώρη Λοϊζίδη στην κηδεία Κακουράτου


Χριστιάνα Αρτεμίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη συνάντηση με τον Λώρη Λοϊζίδη στην κηδεία Κακουράτου

“Όσα χρόνια κι αν περάσουν, που θα συνεχίσουμε να κάνουμε ξεχωριστές δουλειές, θα μας δένει για πάντα αυτό το πρώτο δέσιμο”  

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Έλα να δεις” με την Έλενα Θεοδώρου, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 27 Μαρτίου, η Χριστιάνα Αρτεμίου. 

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Λώρη Λοϊζίδη που τους οδήγησε σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στο παρελθόν καθώς και τη σχέση που έχουν διατηρήσει έκτοτε. 

“Δεν νομίζω αν θα ξανασυνεργαστούμε, δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Όσο διαφορετικές και να είναι οι πορείες μας, θα ξέρουμε πάντα ότι αυτός για εμένα και εγώ για εκείνον, η σύμμειξη των δύο μας έφερε τα πρώτα έργα που έγιναν επιτυχίες που μετά από αυτό άνοιξε ο δρόμος μας […] Στην κηδεία της Δώρας (Κακουράτου) στη Λεμεσό. Ήταν απότομο για όλο τον χώρο, όλοι σοκαριστήκαμε. Σε κάποια φάση ήμουν έξω, με έπιασε το κλάμα, την ώρα που μετέφεραν το φέρετρο, ένιωσα δύο χέρια να έρχονται να με πιάνουν και βλέπω και ήταν ο Λώρης και δεν είπαμε κάτι. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρώτο δέσιμο, θα μας δένει για πάντα”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Tags Χριστιάνα Αρτεμίου, λωρης λοιζιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9195 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2306 s // Total time: 3.1501 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X