Έμιλυ Γιολίτη: Η σκληρή απάντηση στις κατηγορίες πως ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνα]


Έμιλυ Γιολίτη: Η σκληρή απάντηση στις κατηγορίες πως ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνα]

Ο θανάσιμος τραυματισμός 17χρονου στη Λεμεσό

Μια ψιθυρολογία στο Twitter από τον parody λογαριασμό "Jho Low ο Προεδρικός Βαφτιστικός" έγινε αφορμή να προκληθεί σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατ’ επέκταση στον δημόσιο διάλογο. Ο εν λόγω λογαριασμός έκανε μια ανάρτηση με την οποία ισχυρίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το 2012 στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου παιδιού έτυχε πολιτικής συγκάλυψης. Το τροχαίο σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Μουτταγιάκας, κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου όταν όχημα προσπάθησε να προσπεράσει δυο μοτοποδήλατα.

Στην προσπάθεια αυτή, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία άλλου οχήματος ο οδηγός του οποίου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα εκ των δυο μοτοποδηλάτων. Τότε η Αστυνομία ζητούσε πληροφορίες από το κοινό ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το όχημα το οποίο ανέκοψε την πορεία του άλλου οχήματος ήταν Audi ανοικτού χρώματος, κάμπριο, μοντέλο Α3 ή Α4. Η εν λόγω ανάρτηση, καθώς και άλλες που ακολούθησαν, φωτογράφιζαν την μια εκ των δυο κόρων του τέως ΠτΔ και την πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης ως τις επιβάτιδες του κάμπριο οχήματος.

 

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η ανάρτηση του λογαριασμού παρωδία έτυχε αναδημοσιεύσεων από διάφορους λογαριασμούς στο Twitter και στο Facebook και γινόταν λόγος για πολιτική συγκάλυψη η οποία "απλωνόταν" στο σήμερα και στην υπόθεση των καταγγελιών των Άννας Αριστοτέλους και Αθηνάς Δημητρίου κατά του Μιχάλη Κατσουνωτού ενώ αναφορά γινόταν από διάφορους για τον ρόλο του νυν γενικού εισαγγελεία Γιώργου Σαββίδη. Το πρωί της Δευτέρας η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης  Έμιλυ Γιολίτη κάλεσε όσους δημοσίευσαν ή αναδημοσίευσαν την εν λόγω ανάρτηση να τεκμηριώσουν ή να απολογηθούν. Παράλληλα κάλεσε την Αστυνομία Κύπρου να τοποθετηθεί για το θέμα. "Πολύ βαριά η κατηγορία. Άλλη μια φορά καλούμαι να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Ουδεμία σχέση είχα με θανατηφόρο τροχαίο και καλώ όσους δημοσίευσαν ή αναδημοσίευσαν να τεκμηριώσουν ή να απολογηθούν και την Αστυνομία Κύπρου να τοποθετηθει".

 

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ερωτήθηκε για το θέμα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ. "Αν και κλήθηκε ο Υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού για να μεταφέρει τον συγκεκριμένο φάκελο που διερευνήθηκε το τροχαίο αυτό στο Αρχηγείο, φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις η εν λόγω πληροφορία δεν ευσταθεί». Αναφορικά με το αν 'χάθηκαν' δελτία Τύπου της Αστυνομίας που σχετίζονταν με το θανατηφόρο, ο Χρίστος Ανδρέου είπε, 'η ιστοσελίδα της Αστυνομίας έχει αναβαθμιστεί σε κάποιο στάδιο και ενδεχομένως κάποια δελτία να μην είναι ορατά στον κόσμο, όμως υπάρχουν όλα τα δελτία κι αν κάποιος έχει κάποια αμφιβολία να του το στείλουμε. Ο φάκελος θα μεταφερόταν στο Αρχηγείο για να μελετηθεί να δούμε ακριβώς τι ενέργειες έγιναν ώστε να ξεκαθαρίσει εντελώς το θέμα", συμπλήρωσε ο Εκπρόσωπος.

Πηγή: www.sigmalive.com

Tags εμιλυ γιολιτη, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3842 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3541 s // Total time: 2.7384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X