Ελένη Χατζίδου: Απαντά εάν είναι έγκυος δείχνοντας την κοιλιά της on air: "Θέλω τον χρόνο μου"


Ελένη Χατζίδου: Απαντά εάν είναι έγκυος δείχνοντας την κοιλιά της on air: "Θέλω τον χρόνο μου"

Άνοιξε το φερμουάρ της μπροστά στους τηλεθεατές- \"Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος...\"

Θέση στο ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά και στις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με το εάν είναι έγκυος, πήρε το πρωί της, Παρασκευής, 24 Μαρτίου, η Ελένη Χατζίδου. 

Η παρουσιάστρια του "Breakfast@star", εξομολογήθηκε πως και εκείνη λαμβάνει στα social media της, μηνύματα από τους followers της, σχετικά με το αν διανυεί την δεύτερή της εγκυμοσύνη. 

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να σηκωθεί επάνω να πάει μπροστά στην κάμερα, και να μας δείξει την κοιλιά της, σχολιάζοντας πως αν είναι έγκυος δεν θα το πει ακόμη, καθώς θέλει τον χρόνο της.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της - " Λιγοστεύουν οι ελπίδες" [βίντεο]

Από την άλλη, σχολιάζει πως αυτή η κοιλιά, ίσως είναι επειδή έφαγε κάτι και την φούσκωσε.

Χαρακτηριστικά σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα τα ακόλουθα: "Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα «αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα». Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ.Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με πείραξε;".

Και πρόσθεσε τα εξής: "Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα".

Tags διασημοι, Ελένη Χατζίδου, gossip, showbiz, celebrites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8285 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2624 s // Total time: 3.0909 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X