Χαμός στο “Survivor All Star”: Τάκης και Ηλίας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια [βίντεο]


Χαμός στο “Survivor All Star”: Τάκης και Ηλίας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια [βίντεο]

Ο Τάκης λίγο πριν κατηγόρησε την Εύη ότι κρυφάκουσε τη συνέντευξή του.   

Ένταση επικρατεί στη μπλε ομάδα τις τελευταίες ημέρες με τους “Μαχητές” να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ευθύνεται για την αναστάτωση στην παραλία τους με τη συμπεριφορά του προς εκείνους. 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Τάκης κατηγόρησε την Εύη ότι σκόπιμα έβαλε αυτί για να ακούσει τη συνέντευξή του, ενώ εκείνη υποστηρίζει ότι περνούσε από εκεί τυχαία έχοντας βγει για καρύδες. 

Τ.Κ.: Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα cue μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα cue μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες.

Ε.Σ.: Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Τ.Κ.: Εγώ έχω πρόβλημα; Προσπαθώ να μιλήσω εδώ πέρα.

Ε.Σ.: Έκανα δύο βήματα, είδα ότι είσαι εδώ και ξαναέφυγα. Θα με βγάλεις ρε φίλε τώρα ότι ακούω τα cue σου;

Τ.Κ.: Δεν βγάζω τίποτα εγώ και δεν κερδίζω εντυπώσεις. Εύη, ωραία, σε παρακαλώ, δεν θέλω κάτι μαζί σου.

Ε.Σ.: Με είδες ότι πέρασα, πήγα να πάρω την καρύδα και τώρα λες ότι ακούω το cue σου. Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος.

Τ.Κ.: Μπράβο. Οπότε άκουγες τι έλεγα. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά πέρασε η Εύη κατά λάθος γιατί μου θυμίζει την Ελευθερίου. Είναι δυνατόν να κάθεται στην γωνία και να ακούει τι λέω; Τι πρέπει να γίνει εδώ πέρα; Πού πρέπει να πάω για να κάνω την συνέντευξή μου; Και να περνά και να μου λέει θα δει ο κόσμος ποιος είσαι; Εγώ ποιος είμαι ή ποια είσαι εσύ;

Ο Ηλίας Γκότσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας. Τα αίματα άναψαν κι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Survivor.

Τ.Κ.: Όταν μιλώ, δεν θα με καβαλάς. Άντε κάνε μας την χάρη. Τι προσπαθείτε να μου περάσετε;

Η.Γ.: Δεν σου δίνω σημασία. Εδώ πέρα δεν θα το παίζεις μάγκας. Άσε τις μαγκιές σου.

Τ.Κ.: Δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος.

Η.Γ.: Η διαφορά μας είναι ότι ό,τι έχω να πω, το λέω μπροστά. Με τις νέες προσθήκες ξέρω τι έχεις πει για εμένα και δεν έχω δώσει καμία σημασία. Τι το παίζεις έξυπνος;

Τ.Κ.: Κι εμένα μου έχουν πει οι νέες προσθήκες ότι είσαι μεγάλη κότα, δειλός και δεν παίζεις με τον Κατσούλη… Άκου μικρέ μου γιατί είσαι χαζός τελικά.

Πηγή: zappit.gr 
 

Tags survivor all star, ηλιας γκοτσης, διασημοι, Τάκης Καραγκούνιας, ευη σαλταφερειδου, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3707 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3793 s // Total time: 2.7500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X