Πάνος Μουζουράκης: Μάθαμε που και πότε παντρεύεται με τη σύντροφό του


Πάνος Μουζουράκης: Μάθαμε που και πότε παντρεύεται με τη σύντροφό του

Oι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Τα ευχάριστα νέα πως πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά "έσκασαν" για τον Πάνο Μουζουράκη, μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Έλληνας τραγουδιστής σε 5 μήνες πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτά του με την Μαριλού Κοζάρη, ενώ όπως διαβάζουμε, έχει μπει στη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου του. 

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Η πρώτη on camera εμφάνιση τους μετά την είδηση πως περιμένουν παιδί [βίντεο]

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU τον ερχόμενο Μάιο, ο Πάνος Μουζουράκης, και η αγαπημένη του, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στην Κηφισίας.

Μάλιστα, το ζευγάρι ζήτησε τις ληξιαρχικές του πράξεις γέννησης, ενώ αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σχολιάζει τα εξής: "Ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γέννησης και οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, καθώς τα χαρτιά του βρίσκονται στην Ελβετία και θα αργήσουν να έρθουν. Ο καλλιτέχνης μαζί με τη φαρμακοποιό σύντροφό του Μαρία-Σταυρούλα έδειχνε πολύ ερωτευμένος και ενημέρωσε ότι θέλει τα χαρτιά για να παντρευτεί". 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, πανος μουζουρακης, συντροφοσ, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1410 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4274 s // Total time: 2.5684 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X