Το λάθος που κάνεις στα προσωπικά σου σύμφωνα με το μήνα γέννησής σου


Το λάθος που κάνεις στα προσωπικά σου σύμφωνα με το μήνα γέννησής σου

Πες μου πότε γεννήθηκες, να σου πω ποιος/α είσαι. 

Είναι τυχαίο που άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο ζώδιο, κάνουν συνήθως τα ίδια λάθη;

Χωρίς πολλά λόγια, ας μπούμε στο θέμα. Πες μας ποιο μήνα γεννήθηκες να σου πούμε πιο λάθος πιθανότατα κάνεις στα προσωπικά σου:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Δεν βρίσκεις ποτέ ουσιαστικό χρόνο για τη σχέση σου

Σου αρέσει να είσαι συνέχεια σε κίνηση, να νιώθεις δραστήριος και παραγωγικός. Σε ενδιαφέρει έντονα η φιλοδοξία και τα επαγγελματικά σου, σε σημείο που δεν εστιάζεις σχεδόν καθόλου στη σχέση σου, αλλά και σε όσα έχει πραγματικά ανάγκη. Με αποτέλεσμα να μένει όλο το πράγμα στην επιφάνεια και εσύ απλά να τρέχεις και να μη προλαβαίνεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Πόσο ακόμη θα ρίξεις τα standar σου;

Ακόμη και μια πολύ μικρή κίνηση, για εσένα μπορεί να σημαίνει τα πάντα. Μπορείς να ερωτευτείς κάποιον, ο οποίος δεν σου προσφέρει καν τα μισά από όσα θα ήθελες- ωστόσο η φαντασία σου, πιάνεται από μια μικρή κίνηση και φτιάχνει σενάρια, ικανά για να σε οδηγήσουν στο να ερωτευτείς.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Δεν αναγνωρίζεις την αξία σου

Παρότι δεν σου λείπει αυτοπεποίθηση, έχεις μια αχίλλειο πτέρνα και αυτό είναι να υποτιμάς τον εαυτό σου στις σχέσεις. Ακόμη και αν κάνεις ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και κάποιος δεν το αναγνωρίσει, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις, είναι να υποτιμήσεις και εσύ (λανθασμένα) τον εαυτό σου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Μήπως προχωράς λίγο γρήγορα;

Όταν βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, όπου ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις έναν σύντροφο, τότε ο χρόνος ξαφνικά δεν σημαίνει τίποτα για σένα. Όποιος βρεθεί στο δρόμο σου, πολύ πιθανό να είναι και υποψήφιος σύντροφος και αυτό γιατί συνήθως βιάζεσαι και βγάζεις συμπεράσματα από πολύ νωρίς.

ΜΑΪΟΣ

Δεν είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου

Σου αρέσει η σταθερότητα και αυτό σημαίνει πως θα κάνεις τα πάντα για να τη διατηρήσεις, ακόμη και αν αυτό σημαίνει το να μείνεις σε μια σχέση η οποία δεν σου προσφέρει όσα επιθυμείς. Στην πραγματικότητα, ούτε εσύ ο ίδιος δεν θα κάτσεις να σκεφτείς τα θέλω σου, μόνο και μόνο επειδή έχεις βολευτεί.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ερωτεύεσαι αυτό που θα μπορούσε να είναι και όχι αυτό που πραγματικά είναι

Η αλήθεια είναι πως γενικά μπερδεύεσαι εύκολα. Και δύσκολα μπορείς να νιώσεις πραγματικά πλήρης σε μια σχέση. Το συχνότερο λάθος ωστόσο που κάνουν τα ζώδια του Ιουνίου, είναι το γεγονός πως ερωτεύονται την ιδέα. Αυτό που θα μπορούσε ο άλλος να είναι. Παραμελώντας έτσι τη πραγματική κατάσταση.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Πιστεύεις πως δεν αξίζεις την αγάπη που θες

Πιστεύεις ότι το να είσαι με κάποιον, είναι καλύτερο από το να μην είσαι με κανέναν. Έχεις ανάγκη από συντροφικότητα και αυτό σε οδηγεί πολλές φορές να συμβιβάζεσαι με ανθρώπους και σχέσεις που δεν σε καλύπτουν.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Πιστεύεις πως τα πυροτεχνήματα και οι πεταλούδες κρατούν για πάντα

Σίγουρα ο έρωτας θέλει δουλειά για να κρατήσει και να είναι έντονος στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μια μακροχρόνια σχέση δεν θα έχει και τα κάτω της. Ίσως αν απομυθοποιούσες λιγάκι τον έρωτα, δεν θα απογοητευόσουν τόσο συχνά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Μάλλον ήρθε η ώρα να κόψεις την κριτική

Το να θες να έχεις υπό έλεγχο τη ζωή σου, είναι δικό σου θέμα. Το να μπλέκεσαι όμως και στη ζωή του συντρόφου σου, ίσως είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις. Το να περιμένεις άλλωστε από όλους να λειτουργούν όπως εσύ, δεν είναι εύκολο. Επομένως καλύτερα να κοιτάς το δικό σου πρόγραμμα, χωρίς να ασκείς κριτική και πίεση στον σύντροφό σου.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ξέρεις, δεν είναι κακό να μένεις και λιγάκι μόνος που και που

Καταλαβαίνω πως σου αρέσουν οι σχέσεις, οι σύντροφοι και οτιδήποτε έχει να σου προσφέρει το κάτι παραπάνω στη ζωή. Θες να φέρνεις νέα πρόσωπα στον κοινωνικό σου περίγυρο, τα οποία θα σε ενθουσιάσουν- ωστόσο είναι αναγκαίο να μένεις που και που λίγο μόνος/η, να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, πριν μπλέξεις ξανά σε μια νέα σχέση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Μην αποφεύγεις τις δύσκολες συζητήσεις και άσε το ghosting στην άκρη

Κάποιες φορές τα πράγματα στραβώνουν. Και κάποιες φορές οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Έτσι και εσύ που έχεις γεννηθεί κάπου τον Νοέμβριο. Πριν το βάλεις για μια ακόμη φορά στα πόδια, κάτσε να βρεις λύσεις και τρόπους να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή μετά από ένα πλήγμα. Θα είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή από το να εξαφανίζεσαι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Κοιτάς προς τη λάθος κατεύθυνση

Το θέμα με τις σχέσεις είναι να τις απολαμβάνεις και όχι να βρίσκεσαι συνέχεια σε κατάσταση αμηχανίας και κινδύνου, μήπως και χάσεις αυτό που απέκτησες. Μη ψάχνεις συνέχεια τα αρνητικά και το τι μπορεί να πάει λάθος ή για τυχόν «απειλές». Άσε τις ανησυχίες στην άκρη και προσπάθησε να απολαύσεις περισσότερο τις σχέσεις σου.

 

 

Πηγή:jenny.gr



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8367 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4200 s // Total time: 3.2567 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X