Στάθης Σχίζας: "Η Ελευθερία ήταν το εκτελεστικό όργανο, είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί"


Στάθης Σχίζας: "Η Ελευθερία ήταν το εκτελεστικό όργανο, είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί"

\"Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι\".

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε την πρώτη συνέντευξη του μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star. Μιλώντας στην εκπομπή "Καλό μεσημεράκι" και τον Νίκο Μουτσινά αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήση. "Η αποχώρησή μου ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη για εμένα. Είμαι πολύ σταθερός γενικά, όταν πω κάτι, αυτό είναι. Το επεξεργαζόμουν λίγες ημέρες, γιατί έβλεπα ότι το παιχνίδι παίρνει διαφορετική τροπή από αυτό που έχω ζήσει και από τη νοοτροπία μου. Έπαιξαν ρόλο η Ελευθερία και η Ευρυδίκη, αλλά μάλλον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο, αλλά έγινε απάνθρωπο στον βωμό του χρήματος. Εγώ έχω στο μυαλό μου τα πάντα στον βωμό της αξιοπρέπειας. Είπα "χάρισμά σας τα λεφτά μπροστά στην αξιοπρέπειά μου και τα προσωπικά μου. Δεν μπορώ να κάνω ηθική στην κόρη μου και να κάθομαι εκεί και να ανέχομαι όλα αυτά για τα χρήματα. Καλώς ή κακώς, ήμουν σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα παιδιά ταυτίζονταν με εμάς. Προτιμώ να ταυτίζονται με έναν άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια", είπε ο Στάθης .

Μιλώντας για τα όσα πολυσυζητημένα του είπε η Ελευθερία ανέφερε πως: "Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο, όχι βέβαια ότι αυτό της αναιρεί ότι είναι υπεύθυνη. Είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί. Ήταν μια κοπέλα που όταν μπήκε, έκατσα 3-4 ώρες να την ακούσω για το τι έγινε με τον Μάριο. Ήταν πολύ πληγωμένη, αλλά μετά με τον Μάριο ήρθαν πάλι κοντά. Εγώ δεν θα μπω στα προσωπικά τους. Το παραδέχτηκε και μόνη της σε προσωπική της συνέντευξη κι επειδή είδα κι εγώ off κάμερα, όντως την έβαλε. Της έλεγε "του τα είπες όλα;". Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη αυτό που έκαναν, ήταν η σταγονίτσα, που με έκανε να πω "που αλλού θα φτάσουν;". Όταν ήρθε η Ελευθερία και μου το είπε της λέω "γιατί μου το λες;" και μου είπε "για να σου ρίξει την ψυχολογία"».

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η Κύπρια τραγουδίστρια δεν είναι κολλητή φίλη της συντρόφου του. "Δεν είναι κολλητές φίλες με την Αλέξάνδρα και έμαθα ότι κοιμήθηκε η Ελευθερία στο σπίτι μου. Μπήκε, μετά έγινε το σκηνικό με τον Μπάρτζη και μετά ήρθε να μου πει ό,τι μου είπε. Μετά είπε ότι ισχύει αυτό που είπε ο Μπάρτζης ότι βρίσκονται με τον Μάριο".  Δείτε το βίντεο


 

Tags σταθης σχιζας, ελευθερία ελευθερίου, μάριος πριαμος, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1659 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3410 s // Total time: 3.5069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X