Τελικός Τhe Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια - Έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που συμβαίνει [βίντεο]


Τελικός Τhe Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια - Έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που συμβαίνει [βίντεο]

Όλα όσα έγιναν

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με 7 διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού που θα τους έδινε τη νίκη και ένα συμβόλαιο με τη MINOS EMI. Ανάμεσα τους και δύο Κύπριοι. Ο Μωυσής Παπαμωυσέως από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά οι οποίοι κατάφεραν να μπούν και την τελική τετράδα. 

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε σε κάποια στιγμή της βραδιάς τα δύο πρόσωπα που θα διεκδικούσαν τη νίκη και δυστυχώς κανείς από τους δύο συμπατριώτες μας δεν τα κατάφερε.  Στην τελευταία φάση του τελικού έφτασαν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Οι δύο ερμηνεύτριες ανέβηκαν για μία τελευταία φορά στη σκηνή που θα ήταν καθοριστική για τη νίκη τους. 

Η Μαρία Σακελλάρη τραγούδησε το "I' d rather go blind¨και η Dodona ερμήνευσε "I put a spell on you". Η αγωνία έφθασε στα ύψη και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε σε όλους πως η μεγάλη νικήτρια του φετινού Τhe Voice είναι η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη προκαλωντας την έκπληξη της διαγωνιζόμενης και τα τρελά πανηγύρια του coach της Πάνου Μουζουράκη. Δείτε πιο κάτω τις δύο καθοριστικές εμφανίσεις των φιναλίστ και την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας. 

 

 

Tags the voice, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6395 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3489 s // Total time: 2.9884 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X