"Survivor All Star": Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας [βίντεο]


"Survivor All Star": Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας [βίντεο]

Σοκαρίστηκαν με την απόφασή του οι συμπαίκτες του - \"Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι\".

Μια ανατρεπτική εξέλιξη η οποία έφερε άλλη μια ανατρεπτική αποχώρηση, παρακολουθήσαμε την Κυριακή, 5 Μαρτίου, στο επεισόδιο του "Survivor All Star".

Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Στάθης Σχίζας, από τους κόκκινους, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μετά τα όσα έχουν προκύψει, με τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τις οποίες και έφερε στην επιφάνεια με την είσοδό της στο reality επιβίωσης, η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Στο άκουσμα αυτής του της απόφασης, οι συμπαίκτες του σοκαρίστηκαν, όταν ο ίδιος δήλωσε επακριβώς τα ακόλουθα: "Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου Survivor. Μπήκα με τόσο πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Γυρνάω στην οικογένειά μου". Δείτε το βίντεο:

Tags survivor all star, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5866 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2195 s // Total time: 2.8062 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X