Η αποκάλυψη της Ελευθερίας στον Στάθη για τη σύντροφό του που τον έριξε ψυχολογικά [βίντεο]


Η αποκάλυψη της Ελευθερίας στον Στάθη για τη σύντροφό του που τον έριξε ψυχολογικά [βίντεο]

Κυκλοφορεί έντονα η διαρροή ότι μετά από αυτό αποχωρεί οικειοθελώς.   

Αναβρασμός επικρατεί στην κόκκινη ομάδα μετά τον καβγά τους λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας με τον Στάθη Σχίζα να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και με μία αποκάλυψη που του έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

“Η ψυχολογία μου,  από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι” μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”.

Μου λέει, λοιπόν, “μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο”. Οπότε της λέω, “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά” και για αυτό το λέει”, ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο ο Στάθης. 

Κατόπιν, η Ελευθερία συζητώντας με την Ευρυδίκη, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για την πληροφορία που μετέδωσε στον συμπαίκτη της: “Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω”.

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν πληροφορίες που θέλουν τον Στάθη Σχίζα να έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Tags σταθης σχιζας, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ελευθερία ελευθερίου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7698 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2971 s // Total time: 3.0669 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X