Κατάμεστος ο ναός στο Αυγόρου από παρακλήσεις για εντοπισμό του 23χρονου Κυπριανού [εικόνες & βίντεο]


Κατάμεστος ο ναός στο Αυγόρου από παρακλήσεις για εντοπισμό του 23χρονου Κυπριανού [εικόνες & βίντεο]

Ο Κυπριανός είναι γιός ενός εκ των ιερέων της ενορίας.

Κατάμεστος ήταν ο Ιερός Ναός Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου χθες το βράδυ όπου τελείτο η παράκληση υπέρ ανεύρεσης και εξακρίβωσης της τύχης του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου απο την Πάφο των οποίων η τύχη αγνοείται αφού επέβαιναν στα βαγόνια του μοιραίου τρένου το οποίο συγκρούστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στα Τέμπη.

Ο 23χρονος Κυπριανός είναι γιός ενός εκ των ιερέων της ενορίας του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου. Ο πατέρας του από την πρώτη στιγμή έσπευσε στην Ελλάδα για τον εντοπισμό του παιδιού του.

Διαβάστε ακόμα: Στη δημοσιότητα το βίντεο της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 99235632 ή 99055340 ή 99615761 ή 00306942245592.

Μάλιστα σε ανάρτησή τους συγγενικά του πρόσωπα καλούν όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει, αναρτώντας εικόνα με τα ρούχα που πιθανόν να φορούσε. Η φωτογραφία λήφθηκε χθες 28 Φεβρουαρίου έξω από το Σύνταγμα στην Αθήνα και ο ίδιος φορούσε χρυσό σταυρό και βέρα. Δείτε τις εικόνες μέσα από το ναό καθώς και το βίντεο

 

 

*πηγή:famagusta.news

*πηγή φωτογραφιών: famagusta.news/sigmalive.com

*πηγή βίντεο: alphanewslive

 

 

Tags αυγορου, κυπριανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7770 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2971 s // Total time: 3.0741 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X