Κλέλια Γιασεμίδου: Φόρεσε ξανά το αγαπημένο της jeans τρείς εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της


Κλέλια Γιασεμίδου: Φόρεσε ξανά το αγαπημένο της jeans τρείς εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η post – partum σιλουέτα της γλυκιάς μανούλας στην πρώτη της έξοδο μετά τον τοκετό.  

Την πρώτη της βόλτα πραγματοποίησε η νέα μανούλα της κυπριακής showbiz, Κλέλια Γιασεμίδου, τρεις περίπου εβδομάδες μετά τον ερχομό της κόρης της, Κρυσταλλίας. 

Διαβάστε ακόμα: Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου: Η υπέροχη maternity φωτογράφηση πριν υποδεχθούν την κόρη τους

Η Κλέλια επέλεξε για τη βόλτα της casual look με το αγαπημένο της προ-εγκυμοσύνης Calzedonia blue jeans, ένα μαύρο top και ροζ blazer ολοκληρώνοντας το look της με λευκά sneakers. 

Η χαρά της ήταν μεγάλη καθώς όπως επεσήμανε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της, φόρεσε ξανά το αγαπημένο της jeans μετά από καιρό, με την post-partum σιλουέτα της να εντυπωσιάζει. 

“Πρώτη φορά, μετά από τρεις εβδομάδες, βγήκα να πάρω λίγο καθαρό αέρα και να αλλάξω παραστάσεις έστω και για 10 λεπτά. 10 λεπτά τα οποία μου φάνηκαν αιώνας μέχρι να επιστρέψω κοντά της. Όχι γιατί έγινε κάτι, αλλά ήταν η πρώτη φορά που την άφηνα στο σπίτι. Στο μυαλό μου στριφογύριζαν όλα τα ‘αν’… Αν ξυπνήσει; Αν κλάψει; Αν με ψάχνει; Και άλλα πολλά! Αυτή ήταν η πρώτη, μικρή γεύση του αποχωρισμού […] Νιώθω τόσο όμορφα που κατάφερα να φορέσω και πάλι ένα από τα αγαπημένα μου jeans!”, έγραψε στην ανάρτησή της. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, jeans, post-partum, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1589 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2550 s // Total time: 2.4139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X