Μαίρη Συνατσάκη: Δεν θα πιστεύετε που βρισκόταν ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους όσο εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη: Δεν θα πιστεύετε που βρισκόταν ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους όσο εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη [βίντεο]

\"Είναι η πρώτη φορά που...\".

Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", είδαμε να βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου, η Μαίρη Συνατσάκη. 

Η επώνυμη Ελληνίδα youtuber, συγκεκριμένα, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, και μίλησε στον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά, για όλους και για όλα. 

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Θηλάζει την δύο μηνών κόρη της μέσα στο αυτοκίνητο [εικόνα]

Αρχικά αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της, στον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Ίαν Στρατή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επαγγελματική της ζωή. 

Όσον αφορά το νέο γλυκό κεφάλαιο της ζωής της, η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε και αποκάλυψε τα εξής: "Είναι η πρώτη φορά που φεύγω στα έξι μέτρα απόσταση από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκιγνκ με τον Ίαν. Ήταν δύσκολη μέρα σήμερα.Είναι μικρουλάκι ακόμα. Είναι 2,5 μηνών… Το έχω ξαναπεί, η ιδέα του να κάνω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο. Ήρθε μαζί με τον Ίαν. Με τον Ίαν ήμουν ήδη 1,5 χρόνο και μου άρεσε έτσι κι αλλιώς η ιδέα του να κάνω ένα παιδί μαζί του.Έχω δει περισσότερα βίντεο απ’ ότι έχω διαβάσει βιβλία. Ό,τι και να έχεις διαβάσει όμως, αν στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου, του φερθείς όπως θα ήθελες να σου φαίρονται, τότε δε χρειάζεται να έχεις διαβάσει και πολλά… Οι δικοί μου γονείς επειδή, εντάξει καλά τα κατάφερε η Μαιρούλα αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη, με ακούνε και μένα λίγο στο πως θα το πάμε σε σχέση με το παιδί. Είναι νωρίς, τώρα μιλάω από μια θέση ασφάλειας γιατί ακόμα δεν μιλάει και δεν έχει έρθει η στιγμή που θα του πω κάτι και θα μου πει όχι. Έχω διαβάσει όμως τι πρέπει να κάνω". Δείτε το βίντεο: 

Tags ιαν στρατης, μαιρη συνατσακη, gossipm showbiz, celebrities, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3171 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3175 s // Total time: 2.6346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X