Η αμηχανία της Ελευθερίας όταν ο Μάριος άκουσε μπροστά της το ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα [βίντεο]


Η αμηχανία της Ελευθερίας όταν ο Μάριος άκουσε μπροστά της το ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα [βίντεο]

Ο Κύπριος παίκτης ζήτησε από την Καρολίνα να το αφήσουν.   

Το τέταρτο σερί έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι “Κόκκινοι” στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο “Survivor All Star” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Διαβάστε ακόμα: Μάριος Πρίαμος: “Δεν υπάρχει ντροπή... Απολογήθηκα όπως πρέπει να κάνει ένας άντρας” [βίντεο]

Το highlight του επάθλου για τους “Διάσημους” και συγκεκριμένα για τον Μάριο Πρίαμο ήταν το ηχητικό μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σε εκείνον, όπου έλεγε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να λάμπεις, συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου, να κατακτάς του στίβους μάχης και να κατακτάς τους στίβους της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι “Survivor” με όλη τη σημασία της λέξης. Φιλιά πολλά σε όλη την ομάδα. Στέλνω φως και ξέρεις εσύ, θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά”. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου άκουγε το μήνυμα της Καρολίνας με αμηχανία, ενώ συνεχώς την είχε στην αγκαλιά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Λίγο πριν το έπαθλο επικοινωνίας, ο Μάριος μιλώντας στην κάμερα ζήτησε από την Καρολίνα να το αφήσουν για λίγο: “Φυσικά και θα ακούσω το μήνυμα της Κάρολ… Όμως θα την παρακαλέσω και μέσα από εδώ, ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά να το αφήσουμε στην άκρη, γιατί με πιέζει πάρα πολύ ψυχολογικά εμένα όλο αυτό που γίνεται”. 
 

Tags survivor all star, survivor, διασημοι, μάριος πριαμος, καρολινα ζακλιν καλυβα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, ελευθερία ελευθερίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2898 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2573 s // Total time: 2.5471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X