Eλένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Πήραν εξιτήριο με τον νεογέννητο γιο τους [εικόνα]


Eλένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Πήραν εξιτήριο με τον νεογέννητο γιο τους [εικόνα]

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της τραγουδίστριας μετά τη γέννα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά τη γέννηση του γιου τους και ζουν τις ομορφότερες στιγμές του έρωτα τους. Το ζευγάρι πήρε πριν από λίγες ώρες εξιτήριο από γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας και λάμπει από ευτυχία. 

Διαβάστε ακόμα: Τρελαμένος από ευτυχία ο Αλμπέρτο Μποτία: Πήγε στο καφέ του μαευτηρίου και κερνούσε τους πάντες [βίντεο]

Λίγο πριν μπουν στο αυτοκίνητο τους με προορισμό του σπίτι τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μαζί με τη μαία και τον γιατρό της." Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της" είχε πει ο γιατρός της λίγο μετά που ήρθε στον κόσμο ο μπέμπης. Δείτε στην πιο κάτω gallery φωτογραφία του ζευγαριού παίρνοντας εξιτήριο από το μαιευτήριο:

 

Tags Ελένη Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1479 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3098 s // Total time: 2.4576 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X