Πέτρος Φιλιππίδης: Μόλις ανακοινώθηκε η ποινή μετά την ενοχή του - Θρίλερ και χαμός στο δικαστήριο


Πέτρος Φιλιππίδης: Μόλις ανακοινώθηκε η ποινή μετά την ενοχή του - Θρίλερ και χαμός στο δικαστήριο

Πως αντέδρασε ο ηθοποιός;

Με ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο, επέβαλε στον Πέτρο Φιλιππίδη έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε έτη για τη δεύτερη. Η εισαγγελέας πρότεινε συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρότασή της.

Ωστόσο, επίσης ομόφωνα, το δικαστήριο αποφάσισε να χορηγηθεί αναστολή στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, στον οποίο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι: 1) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, 2). Εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας τόνισε ότι τα κριτήρια του νόμου πληρούνται, για να χορηγηθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε στον Φιλιππίδη, με την επιβολή όμως περιοριστικών όρων. "Έχει γνωστή διαμονή, δεν προκύπτει σκοπός φυγής του" είπε η εισαγγελέας ενώ, σε ό,τι αφορά στο αν είναι ύποπτος να τελέσει νέα αδικήματα, η εισαγγελέας επικαλέστηκε την απόφαση που έλαβε το δικαστήριο το περασμένο καλοκαίρι, αντικαθιστώντας την προφυλάκιση του ηθοποιού με όρους.

Τότε είχε κριθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ύποπτος ούτε τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Όπως ανέφερε η εισαγγελέας, οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν ως κοινό παρoνομαστή το θέατρο και την τηλεόραση, "ο οποίος όμως εξακολουθεί να μην είναι φιλικός για τον κατηγορούμενο".  Επομένως, ανέφερε η εισαγγελέας, "το θέατρο και η τηλεόραση που ο κατηγορούμενος γνώριζε τα θύματά του δεν έχει χώρο γι' αυτόν σήμερα".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σχεδόν καθ´ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ψύχραιμος, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο και το γιο του ενώ στις διακοπές της δίκης συνομιλούσε με τους δικηγόρους του οι οποίοι του εξηγούσαν όλα τα στάδια έκδοσης της ετυμηγορίας.

Πηγή: www.fthis.gr

 

 

 

Tags πετρος φιλιππιδης, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7124 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5996 s // Total time: 3.3120 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X