Ελένη Φουρέιρα: Oι λεπτομέρειες από τη γέννηση του γιου της που μάθαμε


Ελένη Φουρέιρα: Oι λεπτομέρειες από τη γέννηση του γιου της που μάθαμε

Ξέρουμε σε ποιον μοιάζει το μωρό.

Την ευχάριστη είδηση πως η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, επιβεβαίωσε και επίσημα ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος. 

Το πρωί της Τετάρτης, 8 Φεβρουαρίου, ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής "Happy Day", και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού της τραγουδίστριας. 

Συγκεκριμένα, ο μαιευτήρας γνωστοποίησε πως η ευτυχισμένη μανούλα μπήκε στο μαιευτήριο στις 6 το πρωί, χθες, Τρίτη, 7 Φεβρουαριου, με το μωράκι να έρχετε στον κόσμο στις 15:20. 

Διαβάστε ακόμα: Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα! [εικόνα]

Η Ελένη Φουρέιρα, ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και γέννσηε με φυσιολογικό τοκετό, ένα υγιέστατο αγοράκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας τα ακόλουθα: "Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ο Alberto ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ.Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της".

 

 

Tags διασημοι, Ελένη Φουρέιρα, γεννηση, γιος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5254 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4988 s // Total time: 4.0243 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X