Beyoncé : Η μεγάλη νικήτρια των φετινών Grammy Awards 


Beyoncé : Η μεγάλη νικήτρια των φετινών Grammy Awards 

Δείτε τη λίστα με τους νικητές.   

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, 5 Φεβρουαρίου τα 65α ετήσια βραβεία Grammys στο Crypto.com Arena στο Los Angeles για πρώτη φορά από το 2020, με τον Trevor Noah ως οικοδεσπότης της βραδιάς.

Η Beyoncé έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από οποιονδήποτε καλλιτέχνη στην ιστορία των Grammy, μετατρέποντας τρεις από τις εννέα υποψηφιότητές της σε νίκες. Ο Harry Styles πήρε το άλμπουμ της χρονιάς για το “Harry’s House”. Τα άλλα κορυφαία βραβεία κέρδισαν οι Samara Joy (καλύτερος νέος καλλιτέχνης), Lizzo (δισκογραφικός δίσκος της χρονιάς) και Bonnie Raitt (τραγούδι της χρονιάς).

Ο Bad Bunny άνοιξε το show, ο Luke Combs εμφανίστηκε στη σκηνή των Grammys για πρώτη φορά και η Kacey Musgraves, η Bonnie Raitt, η Sheryl Crow, ο Mick Fleetwood και η Quavo απέτισαν φόρο τιμής στους καλλιτέχνες που χάθηκαν την περασμένη χρονιά.

Η 65η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Grammy περιλάμβανε επίσης έναν εορτασμό για την 50η επέτειο του hip-hop, με ερμηνείες από τους Big Boi, De La Soul, Missy Elliott, Ice-T, Lil Wayne, The Lox, Method Man, Public Enemy, Queen Latifah και πολλούς άλλους. Δείτε στη madamefigaro.cy τη λίστα με τους νικητές.
 

Tags Beyonce, νικητες, grammy awards 2023, διασημοι, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2955 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4345 s // Total time: 2.7300 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X