Ο Αναγνωστόπουλος απαντά γιατί δεν έχουν φύγει από Άγιο Δομίνικο, Ασημίνα και Δαλάκα [εικόνα]


Ο Αναγνωστόπουλος απαντά γιατί δεν έχουν φύγει από Άγιο Δομίνικο, Ασημίνα και Δαλάκα [εικόνα]

Θα τις ξαναδούμε στο reality;

Το μυστήριο για το που βρίσκονται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα μετά την πρόσφατη αποβολή τους από το "Survivor All Star", φένεται πως έχει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, ο οποίος αποχώρησε την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, επέστρεψε στα social media και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε γιατί δεν έχουν φύγει ακόμη για Ελλάδα, οι δυο παίκτριες. 

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Αναγνωστόπουλος: Είναι ζευγάρι με εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια [βίντεο]

Ο μισθοφόρος χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο Ατζούν πρότεινε αντί για αποβολή των δυο γυναικών να τους επιβληθεί ποινή 5 επάθλων και να συνεχίσουν κανονικά στο παιχνίδι, πράγμα που 5 συγκεκριμένοι παίκτες δεν δέχτηκαν γι’ αυτό και ο Τούρκος παραγωγός θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τους αλλάξει γνώμη.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής ακόλουθα: "Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα". Δείτε την εικόνα πιο κάτω: 

*με πληροφορίες από fthisgr

 

Tags κωστας αναγνωστοπουλος, κατερινα δαλάκα, ασημινα χατζηανδρεου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6557 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3141 s // Total time: 2.9697 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X