Ποιο είναι το ιδανικό νυφικό για ένα γάμο σε νησί;


 Ποιο είναι το ιδανικό νυφικό για ένα γάμο σε νησί;

Ένα απλό νυφικό για γάμο σε νησί

Το νησιώτικο τοπίο, το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο της φύσης θέτουν τους δικούς τους bridal στυλιστικούς κανόνες για το νυφικό αλλά και τη συνολική εμφάνιση της νύφης. Σε ένα γάμο σε νησί ταιριάζει ένα φόρεμα απλό, χωρίς υπερβολές στο σχέδιο και στο ύφασμα.

Οι αέρινες γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα είναι ιδανική πρόταση. Ένα νυφικό αρχαιοελληνικού στυλ, με χρυσά μίνιμαλ κοσμήματα και ένα απλό χτένισμα με πλεξούδες, συγκαταλέγονται στα must για ένα νησιώτικο γάμο. Αν θέλετε η εικόνα σας να αποπνέει μια αίσθηση ρομαντισμού μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα νυφικό σε empire γραμμή και να το συνδυάσετε με ένα ballet, χαμηλό σινιόν στα μαλλιά σας.

Εναλλακτική πρόταση διαφορετικού ύφους είναι το νυφικό σε στυλ ball-gown, με φούστα που μπορείτε να αφαιρέσετε, μετατρέποντάς το σε ένα μίνι δροσερό και πολύ μοντέρνο φόρεμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να αποφύγετε τα πολύ φορτωμένα φορέματα, τις μακριές ουρές και φυσικά τα βαριά υφάσματα και τα μανίκια. Ό,τι και αν επιλέξετε, συνδυάστε το με όμορφα σανδάλια, λουλούδια στα μαλλιά και μακιγιάζ που θα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας χωρίς να δείχνει έντονο.

Tags καλοκαιρινός γάμος, Νυφικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9404 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4610 s // Total time: 2.4013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X