Τα "blush pink nails" είναι η τάση που θα κυριαρχήσει στα νύχια σου [βίντεο]


Τα "blush pink nails" είναι η τάση που θα κυριαρχήσει στα νύχια σου [βίντεο]

Ένα trend που λατρεύει η Hailey Bieber. 

Το χρώμα στα μάγουλα είναι ένα αιώνιο κλασικό μακιγιάζ, αλλά έχεις σκεφτεί την ίδια προσέγγιση για τα νύχια σου; Η πιο πρόσφατη τάση που αγγίζει τα δάχτυλά μας είναι τα “blush pink nails”, ένας όρος που έχει επί του παρόντος 45,3 εκατομμύρια προβολές (και συνεχίζονται) στο TikTok. Ανταποκρίνεται τέλεια στην τρέχουσα εμμονή μας με τα μινιμαλιστικά μανικιούρ και η Hailey Bieber είναι λάτρης της συγκεκριμένης τάσης.

“Το να έχεις ένα καθαρό και απλό μανικιούρ είναι σούπερ μοντέρνο αυτή τη στιγμή”, συμφωνεί η nail artist, Alexandra Teleki, γνωστή και ως “The Hot Blend” στο Instagram. “Τα blush nails είναι ένα twist στα νύχια ombre, αλλά το σχέδιο ξεκινά από ένα στρογγυλό σχήμα στο κέντρο του νυχιού και όχι από το πάνω ή το κάτω μέρος. Είναι σούπερ κομψό”.

Στην πιο αγνή της μορφή, η τάση βλέπει τα νύχια βαμμένα πρώτα με μια απαλή ροζ, καθαρή βάση. Μετά από αυτό, μια πιο σκούρα ροζ απόχρωση εφαρμόζεται σε κυκλικό σχήμα στο κέντρο του νυχιού και διαχέεται είτε με σφουγγάρι είτε με πινέλο νυχιών. Μετά από αυτό, εφαρμόζεται ένα γυαλιστερό top coat.

Η συγκεκριμένη τάση, φαίνεται εντυπωσιακή σε όλα σχήματα νυχιών -συμπεριλαμβανομένων των κοντών, τετράγωνων και στρογγυλών.

 

 

Tags nails, beauty, blush pink nails, Νυχια, Ομορφια, Hailey Bieber


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1438 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3702 s // Total time: 3.5139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X