Βούρκωσαν οι “Μαχητές” για τη συγκινητική ιστορία που τους είπε ο Γιώργος Λιανός [βίντεο]


Βούρκωσαν οι “Μαχητές” για τη συγκινητική ιστορία που τους είπε ο Γιώργος Λιανός [βίντεο]

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.   

Άλλη μία συντριπτική ήττα βίωσαν οι “Μαχητές” στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο “Survivor All Star” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, καθώς το αγώνισμα έληξε για ακόμα μία φορά με σκορ 10-2 υπέρ των “Διασήμων”.

Αμέσως μετά το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μία συγκινητική ιστορία για μία συγγενή του, η υγεία της οποίας επηρεάζεται από την κακή απόδοση της ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης κάτι που συγκίνησε τους παίκτες.

“Θέλω να σας μεταφέρω μία προσωπική ιστορία από μία κυρία συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στον γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις ήταν όλα φυσιολογικά. Της λέει ο γιατρός “ποιες είναι οι συνήθειες σου, τι σου αλλάζει τη ψυχολογία, σε στεναωρεί” Η απάντησή της είχε να κάνει με εσάς. Κάθε βράδυ στεναχωριέται που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό. Ο γιατρός της πρότεινε να μην παρακολουθεί το Survivor”, αποκάλυψε ο Λιανός. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags survivor all star, survivor, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1872 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2194 s // Total time: 2.4065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X